• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Tekintse meg aktuális akcióinkat!

2019 szeptember “Az igazi” fogtisztítási és fogfehérítési akció
“Az igazi” fogtisztítási és fogfehérítési akció

Az emberek döntő többségének egyik életcélja, hogy megtalálja AZ IGAZIT! Lehet szó élettársról, de akár egy fogorvosról/szájhigiénikusról is! Visszatérő, hűséges pácienseinknek, akik számára mi vagyunk az “igazi” fogászat, hoztunk egy igazán társas akciót megemlékezve Henry Robinsonra, aki közel 370 éve nyitotta meg az első társkereső irodát.

részletek...
2019 szeptember Gloria Estefan fogfehérítési akció
Gloria Estefan fogfehérítési akció

A rendezett mosoly nagyon szép, de ha a fogaid hófehérek, még szebbnek érzed magad. Akár énekelni is lehet a különbséget, ahogyan azt a 62-dik születésnapját ünneplő csodálatos hangú és mosolyú Gloria Estefan is teszi.

részletek...
2019 szeptember Concorde töméscsere akció
Concorde töméscsere akció

Vannak régi, esetleg amalgám töméseid? Most cseréltesd le őket villám gyorsan ezen akciónk keretein belül, melyet a Concorde ikonikus, szuperszónikus utasszállító repülőgép ihletett, amely 1973. szeptember 26-án rekord gyorsasággal tette meg a Washington és Párizs utat 3 óra és 33 perc alatt (2,04 mach utazósebességgel, ami a túlszárnyalta a hangsebesség kétszeresét).

részletek...
2019 szeptember Penicillin ínysorvadás kezelési akció
Penicillin ínysorvadás kezelési akció

Az ínysorvadás nem csak esztétikailag és fogászati szempontból rizikós, de még a szervezet egészségre is kihatással van az ínytasakokban elszaporodó baktériumok és azok véráramba kerülése miatt. A kezelés fontos részét képzi a tasakokban található baktériumok elpusztítása, ahogyan azt cél szerint az antibiotikumok is teszik. A penicillin (mint legelső antibiotikum) felfedezésének 91-dik évfordulója alkalmából ezzel az akcióval szeretnénk tisztelegni Alexander Fleming munkásságának.

részletek...
2019 szeptember Scotland Yard orrcsepp függőség okának felkutatási és megoldási akciója
Scotland Yard orrcsepp függőség okának felkutatási és megoldási akciója

Állandóan bedugul az orrod és orrcsepp nélkül már szinte nem is tudsz létezni? Igyekszünk felderíteni, hogy mi állhat eme jelenség hátterében, melyet a köznyelven Scotland Yardnak nevezett Sir Robert “Bobby” Peel által alapított londoni rendőrség 190-dik fennállási évfordulója ihletett.

részletek...
2019 szeptember Egyszer volt, hol nem volt melanóma szűrési akció
Egyszer volt, hol nem volt melanóma szűrési akció

Egyszer volt, hol nem volt, volt egy Sas és egy anyajegy…. Ha szeretnéd a mese folytatását hallani, gyere el kedvezményes melanóma szűrésünkre és hallgasd meg Sas doktornő iránymutatását anyajegyeid ápolásával kapcsolatosan. Ezen akciónkat a népmese napja ihlette, melyet Magyarországon szeptember 30-án tartunk, de a kedvezmény egész hónapban igénybe vehető!

részletek...

Hamarosan induló akcióink

Zene világnapja fogkő-eltávolítási és fogékszer akció
Zene világnapja fogkő-eltávolítási és fogékszer akció

Dalolni lehet a különbséget a rendelői fogtisztítás, polírozás előtti és utáni szájkomfort érzetben. A zene világnapja által ihletett akciónkkal egy professzionális fogkő-eltávolítás utáni felszabadult, kellemes szájérzettel szeretnénk megajándékozni, hogy bármikor kedved szerint dalra fakadhass!

részletek...
Origami állapot felmérési akció
Origami állapot-felmérési akció

Minden embernek különböző a fogazata, a fogívei, sőt életünk során szinte folyamatosan változik is a fogazati státuszunk. Még a rendszeresen fogorvost látogatók körében is célszerű néha teljes állapotfelmérést végezni, hogy a legszebb, leginkább a helyzethez illő megoldásokat tudjuk javasolni természetesen az egészségesen tartás mellett. A lehetőségek olyan szerteágazóak, mint az origami művészete. Egy fehér lapból, szinte bármit meg lehet alkotni, ahogyan egy mosolyt is sokféle képpen lehet alakítani.

részletek...
NASA akció, küldetés: fogérzékenység felkutatása
NASA akció, küldetés: fogérzékenység felkutatása

Érzékenyek a fogaid? Ennek számos oka lehet a fogszuvasodástól az allergián keresztül az ínysorvadásig. Küldetésünk akciónkkal, hogy megtaláljuk a kellemetlenséged egyértelmű vagy esetlegesen rejtett okait is, melyet a NASA (National Aeronautics and Space Administration) világegyetem és űr kutatási munkájának 61-dik évfordulója ihletett.

részletek...
Fogtündér implantációs akció
Fogtündér implantációs akció

A fogak elvesztése nem csak gyermekkorban része egy természetes folyamatnak. Gyermekként a párna alá rejtett fogért a fogtündértől pénz vagy ajándékot kapunk. Felnőttként a GMC fogtündéreitől az elveszett fogak implantátumos pótlását lehet kérni.

részletek...
La Manche csatorna fül-orr-gégészeti konzultációs akció
La Manche csatorna fül-orr-gégészeti konzultációs akció

Orrdugulástól szenvedsz, de nem csak egy szimpla nátháról van szó? Ha szeretnéd, hogy kiderüljön miért is nem kapsz levegőt, miért nem szabad a légáramlás az orrjáratodon, keress fel minket egy akciós konzultációra, melyet a La Manche Eurotunnel azon momentuma ihletett, amikor 30 éve a francia és brit alagútépítők átnyitottak a két oldali alagutat átjárható csatornává.

részletek...