• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Tekintse meg aktuális akcióinkat!

Fogkefe szájhigiéniai és fogkő-eltávolítási akció A szájápolás mindennapi eszköze a fogkefe, melynek professzionális használatát szájhigiénikus szakembertől lehet elsajátítani. A modern, műszálas fogkefe feltalálásának 81-dik évfordulója alkalmából egy igazán hasznos kellemes akcióval készültünk.
Fogkefe szájhigiéniai és fogkő-eltávolítási akció

A szájápolás mindennapi eszköze a fogkefe, melynek professzionális használatát szájhigiénikus szakembertől lehet elsajátítani. A modern, műszálas fogkefe feltalálásának 81-dik évfordulója alkalmából egy igazán hasznos kellemes akcióval készültünk.

részletek...
Nászinduló valentin napi szerelmes fogfehérítési akció Pááá pááá páárámpárám páápámpámpám... Mindenki számára ismerős melódia, mely az esküvők tipikus nászindulóját hivatottak eszünkbe juttatni így Valentin nap környékén. A nászinduló szerzőjének, Felix Mendelssohn Bartholdy 210-dik születésnapja és a közelgő Valentin nap alkalmából egy igazán szeretni való ajánlatot hoztunk!
Nászinduló valentin napi szerelmes fogfehérítési akció

Pááá pááá páárámpárám páápámpámpám… Mindenki számára ismerős melódia, mely az esküvők tipikus nászindulóját hivatottak eszünkbe juttatni így Valentin nap környékén. A nászinduló szerzőjének, Felix Mendelssohn Bartholdy 210-dik születésnapja és a közelgő Valentin nap alkalmából egy igazán szeretni való ajánlatot hoztunk!

részletek...
Farsangi korona akció “ Itt a farsang, áll a bál, kezdődjék a maszkabál!” Nálunk nem csak télűző farsangkor szokás koronát viselni, viszont készíttetni most érdemes, mivel leplezetlenül kedvezményes ajánlattal készültünk!
Farsangi korona akció

“ Itt a farsang, áll a bál, kezdődjék a maszkabál!”
Nálunk nem csak télűző farsangkor szokás koronát viselni, viszont készíttetni most érdemes, mivel leplezetlenül kedvezményes ajánlattal készültünk!

részletek...
Fogérzékenység megszöktető szökőévi akció A fogérzékenységet számos dolog okozhatja, a nem megfelelő fogkefe használatból eredő nyaki kopástól az allergián keresztül az ínysorvadásig. A szökőév alkalmából szeretnénk meginvitálni ehavi fogérzékenység megszöktető akciónkra, hogy kellemetlenségek nélkül élvezhesd a mosolygást és evés-ivást.
Fogérzékenység megszöktető szökőévi akció

A fogérzékenységet számos dolog okozhatja, a nem megfelelő fogkefe használatból eredő nyaki kopástól az allergián keresztül az ínysorvadásig. A szökőév alkalmából szeretnénk meginvitálni ehavi fogérzékenység megszöktető akciónkra, hogy kellemetlenségek nélkül élvezhesd a mosolygást és evés-ivást.

részletek...
Lúdas Matyi ínysorvadás kezelési bérlet akció Döbrögi uraságnak háromszor veri vissza kenden Lúdas Matyi! Mi pedig az ínysorvadást “verjük vissza” 3 alkalmas dióda vagy APDT lézeres kezeléssel az első színes, magyar film, a Lúdas Matyi bemutatójának 69-dik évfordulója alkalmából.
Lúdas Matyi ínysorvadás kezelési bérlet akció

Döbrögi uraságnak háromszor veri vissza kenden Lúdas Matyi! Mi pedig az ínysorvadást “verjük vissza” 3 alkalmas dióda vagy APDT lézeres kezeléssel az első színes, magyar film, a Lúdas Matyi bemutatójának 69-dik évfordulója alkalmából.

részletek...
Rejtvényfejtő allergia vizsgálat akció Tüsszögsz, könnyezel, kiütéseid vannak? Rejtély, hogy mire lehetsz allergiás? Gyere el hozzánk bármilyen típusú allergia vizsgálatra, hogy megfejthessük panaszaid okát, sőt mindent kedvezményesen veheted igénybe a rejtvényfejtők napja ihlette akciónk keretén belül!
Rejtvényfejtő allergia vizsgálat akció

Tüsszögsz, könnyezel, kiütéseid vannak? Rejtély, hogy mire lehetsz allergiás?
Gyere el hozzánk bármilyen típusú allergia vizsgálatra, hogy megfejthessük panaszaid okát, sőt mindent kedvezményesen veheted igénybe a rejtvényfejtők napja ihlette akciónk keretén belül!

részletek...

Hamarosan induló akcióink

Eiffel-torony fogkő-eltávolítási akció
Eiffel-torony fogkő-eltávolítási akció

Párizs elképzelhetetlen lenne az Eiffel-torony nélkül, ahogyan az egészséges száj rendszeres fogkő-eltávolítás nélkül. Az ambíciózus mérnök, Gustave Eiffel által tervezett és az 1889-es világkiállításra elkészült immáron 131 éves Eiffel-torony tiszteletére egy fogkő-eltávolítási akciót terveztünk.

részletek...
Smiley opal escence fogfehérítési akció
Smiley opal escence fogfehérítési akció

Az írásban történő kommunikáció legnagyobb hátránya, hogy nem látjuk a másik fél arcát, nem halljuk a hanglejtését, így nem tudhatjuk biztosan, hogy milyen érzelmek állnak a mondatok mögött. Erre probléma megoldására találta fel az akciónk ihletője, a születésnapos Scott E. Fahlman számítástechnikus a hangulatjeleket, vagyis a Smiley-t. 🙂

részletek...
Hachiko fogászati kontroll akció hűségesen visszatérő pácienseinknek
Hachiko fogászati kontroll akció hűségesen visszatérő pácienseinknek

A hűség szó hallatán általában egy kutya képe jelenik meg lelki szemeink előtt, sőt ha az egyik leghűségesebbnek tartott kutyára gondolunk, biztosan Hachiko jut eszünkbe, aki 9 évig várta gazdáját a shibuyai vonatállomáson Tokyoban. Az ő emlékének szenteljük ehavi fogászati kontroll vizsgálati akciónkat, melyet kifejezetten visszatérő pácienseink szánunk!

részletek...
Mercedes implantológiai akció
Mercedes implantológiai akció

A Mercedes márka hallatán a minőség, elegancia, megbízhatóság jut eszünkbe, ha autókról esik szó, de a fogpótlások mercédesének az implantátumra épülő fix pótlásokat mondhatjuk. Akciónkat Daimler Motor által 118 éve bemutatott Mercedes márka ihlette, melyet a megrendelő (Jellinek) lánya után neveztek el.

részletek...
Einstein és pí fogszabályozási akció
Einstein és pí fogszabályozási akció

A szépség relatív, de a rendezett fogsor mindenki számára jól látható. Albert Einsten (a relativitás elmélet kidolgozója) születésnapja és a PÍ világnapja alkalmából egy közel 9∏ értékű fogszabályozási akciót hoztunk.

részletek...
Nőnapi bőrgyógyászati anyajegy eltávolítási akció
Nőnapi bőrgyógyászati anyajegy eltávolítási akció

A nemzetközi nőnap a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja, amelyet 1917 óta (Magyarországon 1948 óta) minden évben megtartanak. Mi hölgy pácienseinknek virág helyett egy anyajegy eltávolító kedvezménnyel szeretnénk kedveskedni.

részletek...