• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

AKCIÓINK A JÁRVÁNYÜGYI HELYZETRE VALÓ TEKINTETTEL SAJNOS NEM ELÉRHETŐEK JELENLEG! MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

Tekintse meg aktuális akcióinkat!

2020 április Dallas fogkő-eltávolítási akció
Dallas fogkő-eltávolítási akció

A 90-es években csaknem minden család rendszeres programja volt péntek esténként a Dallas című nagysikerű amerikai sorozatot nézni. A fogak és száj egészségesen tartásában pont ilyen rendszerűséggel szükséges a fogköveket eltávolítani (átlagos esetben fél éves, ínyproblémákkal küzdő és implantátumot viselő páciensek estében 3 havonta szükséges a kontroll). Ebben a hónapban minden páciensük számára kedvezményes szájhigiénikusi kontroll vizsgálatot és depurálást kínálunk, amit a Dallas című sorozat 41 évvel ezelőtti premierje ihletett.

részletek...
2020 április Casanova mosolya fogfehérítési akció
Casanova mosolya fogfehérítési akció

Giacomo Girolamo Casanova de Seingalt egy XIII. században élő velencei kalandor volt, akinek főleg szerelmi kalandjairól szóró emlékiratait halála után kiadták, és történetei révén lett neve a későbbiekben a nőcsábászok szinonimája. Hogy mosolyod csábosabb legyen mint, Casanováé, gyere el most a fogfehérítési akciónkra, amit a szívtipró születésnapjának 295-dik évfordulója ihletett.

részletek...
2020 április Newton fogpótlási akció
Sir Isaac Newton fogpótlási akció

Sir Isaac Newton az újkor egyik legkiemelkedőbb tudósa volt, akit a fizika, a matematika, a mechanika mellett a tömegvonzási törvényeiről és munkásságáról ismerhetünk, az almás gravitációs legendán kívül. Mivel a fogpótlások készítéséhez a mai napig ezen tudást felhasználjuk, így Sir Isaac Newton lovaggá avatásának 315-dik évfordulójára egy fogpótlás készítési akciót hoztunk!

részletek...
2020 április Leonardo da Vinci Mona Lisa mosolya fogorvosi konzultációs akció
Leonardo da Vinci Mona Lisa mosolya fogorvosi konzultációs akció

Számos feltételezés létezik Mona Lisa személyéről és az ő diszkrét mosolyáról. Talán az egyik legelfogadhatóbb ok, hogy Mina Lisának bizony nem voltak szép fogai és Leonardo da Vinci inkább csukott szájjal festette le. A polihisztor, zseniális festő és tudós Leonardo da Vinci születésének 568-dik évfordulójára egy mosolyszépítő fogorvosi konzultációt hoztunk!

részletek...
2020 április Concorde foghúzási akció
Concorde foghúzási akció

Vannak fogaid, amiktől meg kéne válnod?
Esetleg fogszabályozás miatt vagy panaszokat okozó bölcsesség fog eltávolításán gondolkodsz?
Ne halogasd, jelentkezz most szuperszónikus sebességgel akciónkra, amit a brit ikonikus Concorde prototípusának első repülő útjának 50-dik évfordulója ihletett.

részletek...
2020 április Volvo légúti allergia teszt akció
Volvo légúti allergia teszt akció

A Volvo márka megalapítása Assar Gabrielsson nevéhez fűződik, aki a lehető legbiztonságosabb autó gyártását tűzte ki célul, mind az utazók, mind a gyalogosok oldaláról. Ha allergiás tüneteid vannak és biztosan szeretnéd tudni, hogy mely levegőben terjedő pollenek okoznak kellemetlen reakciót szervezetednek, gyere el ehavi kedvezményes légúti allergia vizsgálatunkra.

részletek...

Hamarosan induló akcióink