• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Tekintse meg aktuális akcióinkat!

Csokit vagy csínyt halloween-i fogkő-eltávolítási akció
Csokit vagy csínyt halloween-i fogkő-eltávolítási akció

Halloween ünnepe ősi kelta hagyományokból alakult, mára Magyarországon is népszerű, autentikus ünnep. Töklámpások, mesebeli lények által övezett játékos programok élvezete közben sokan elfeledkeznek a túlzott édességfogyasztás fogakra kártékony hatásáról, így hoztunk egy egész hónapra felhasználható fogkő-eltávolítási akciót a baj megelőzésére!

részletek...
Superman digitális panoráma röntgen felvétel készítési és állapot felmérési akció
Superman digitális panoráma röntgen felvétel készítési és állapot felmérési akció

Sokszor hallani a mindennapokban, hogy valakinek nincs olyan röntgen szeme, mint Superman-nek. Hát nekünk van! – természetesen Wilhelm Conrad Röntgen 124 évvel ezelőtti találmányának köszönhetően – melynek segítségével sok fogászati probléma derülhet fény, illetve a megfelelő terápia kiválasztását is nagyban elősegíti eme “képességünk”.

részletek...
Erzsébet-híd korona és híd akció
Erzsébet-híd korona és híd akció

Az Erzsébet-híd idén 55 éve indult meg ismét a forgalom. Az eredetileg lánchídként épült híd csaknem negyedszáz évig világrekorderként számon tartott magyar mérnökök és a hazai ipar egyedülálló teljesítménye volt. A háborúban elpusztított, de 1964-ben mostani formáját elnyerő híd ma is Budapest büszkesége, minek tiszteletére egy korona és híd készítési akciót hoztunk nektek.

részletek...
Márton havi töméscsere akció
Márton havi töméscsere akció

Ne csak a pocakod megtömésével legyél elfoglalva a Márton napi lakomák alkalmával!
Ha eddig falatozás közben hidegre, melegre vagy édesre harapva fájdalmas grimasz jelent meg arcodon, akkor eljött az ideje, hogy fogaid tömésével is foglalkozz! Se akciónkat, se az új bort ne hagyd ki, az új töméseiddel pedig kezdheted az önfeledt evést-ivást!

részletek...
Roy Scheider labor vizsgálati akció
Roy Scheider labor vizsgálati akció

A Cápa film zenéjétől máris a sok hátborzongató jelenet jut eszedbe? Ne aggódj, nálunk erre biztosan nem kerülhet sor, de az egészséged védelme érdekében egy pár csepp vért azért vennénk tőled, hogy az általad kiválasztott kedvezményes laborvizsgálatra elküldhessük a Roy Scheider (Cápa) 87-dik születésnapja által ihletett akciónk keretein belül.
Válogass kedvedre labor vizsgálatok közül, mi mintát veszünk (vérvétel) és együttműködő laborunk elvégzi a kért vizsgálatokat. Az eredményt a lehető leghamarabb eljuttatjuk számodra, melynek kiértékelését orvosodtól vagy Sléder doktornőtől, allergia és intolerancia vizsgálatok esetében Medveczki doktor úrtól kérheted egy előzetesen egyeztetett konzultációs időpont alkalmával.

részletek...
Mandulaszűrési akció
Mandulaszűrési akció

A mandulák a szervezet immunrendszerének szerves részét képző nyirokszövetből álló szervei, melyek a torok két oldalán találhatóak. Elsődleges szerepük a fertőzések megakadályozásában van, de gyakran visszatérő gyulladásuk esetén sok problémát okozhatnak gazdájuknak. Amennyiben erőteljes és nyelési és légzési nehézséget, tályogot vagy véráram fertőzést okoznak, vagy más jellegű szemészeti, bőrgyógyászati, esetleg autoimmun betegségek megléte a mandulák eltávolítását indikálhatja.
Foglalj időpontot hozzánk és egy akciós konzultáció keretében Medveczki doktor úr segítségével vess véget makacs mandulád okozta szenvedéseidnek!

részletek...

Hamarosan induló akcióink

Sing a song karácsonyi fogkő-eltávolítási akció ajándék curaprox be you fogkrémmel és fogkefével
Sing a song karácsonyi fogkő-eltávolítási akció ajándék curaprox be you fogkrémmel és fogkefével

Itt a december, a karácsony, az éneklés ideje. “Jingle bells”, “Kiskarácsony” vagy “Winter wonderland”, minden dal sokkal szebben szól, ha tiszták a fogaid és önfeledten mered kiénekelni a hangokat. “Sing a song”, ahogy azt az Earth, Wind and Fire-rel a 78-dik születésnapját ünneplő Maurice White is énekli. Fogtisztításra és dalra fel!

részletek...
White christmas fogfehérítési akció
White christmas fogfehérítési akció

Hallé, forralt bor, lila káposzta, áfonya torta,
megsínyli ezt mind a fogad!
Családi vacsora, nagy mosoly, pózolás,
Profi fogfehérítés a megoldás!

Készítsd fel mosolyod velünk az ünnepekre, hogy hófehér fogaiddal villoghass a családi fotókon!

részletek...
Önfeledt lakomázás karácsonykor allergia vizsgálati akció
Önfeledt lakomázás karácsonykor allergia vizsgálati akció

Szeretnél önfeledten enni-inni a karácsonyi vacsorán, de nem kívánod az esetleges későbbi kellemetlenségeket?
Gyere el decemberi allergia vizsgálataink egyikére, hogy bizonyosan tudd, mi az étel, ami későbbiekben problémát okozhat!
Minden étel allergia vizsgálatra 15% kedvezményt biztosítunk (vérteszt)! ÉS minden fogászati és fogászati fém allergia vizsgálatból 20% kedvezményt biztosítunk!

részletek...

Kisebb ajándékot keresel kollégádnak, de idén bögre, toll vagy notesz helyett valami hasznosabbat szeretnél ajándékozni?
Válassz egy különleges ízű és színű Curaprox Be You kollekciós fogkrém-fogkefe csomagot! Egész biztosan örül fog neki!
A legújabb ízesített, enzimes fehérítőt tartalmazó fogkefe+fogkrém csomagunk egy igazán hasznos, egészséges és finom ajándék lehet kollégáknak, ismerősöknek barátoknak. Ráadásul VEGÁN étkezésűek is használhatják!

Elegáns, hasznos és szép ajándékot keresel?
Ami nem hízlal, nem egészségtelen és mégis bárki örülne neki?
Ötletünk: ajándékozz csillogóan fehér mosolyt!
Ha egy picit bőkezűbb szeretnél lenni közeli barátaiddal, rokonaiddal, válassz nekik fogfehérítést ajándékba! Rajtad áll, hogy bio, kémiai, lámpás vagy lézeres fehérítést ajándékozol nekik.

Divatos, trendi ugyanakkor hasznos ajándékot keresel? Ajándékozz fogszabályozást!
Az emberek 47%-a a mosolyod alapján ítél meg, így az egy életre szóló befektetés!
Választhatsz konzultációt, vagy komplett fogszabályozást, vagy akár egy keretösszeget is tetszésed szerint!

Hasznos ajándékot szeretnél adni szeretteidnek, de nem tudod, hogy minek örülnének a legjobban?
Szeretnéd, ha családtagod, barátod, ismerősöd az egészségére költene?
Válaszd a tetszőleges összegben igényelhető, személyre szabott, karácsonyi kiadású GMC szépség-egészség csekket! A megajándékozott bármely szolgáltatásunkra felhasználhatja az ajándékot, akár egy összegben vagy több alkalommal is. A szabályzatot megtalálod honlapunkon vagy a Gáspár Medical Center recepcióján.