• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Tekintse meg aktuális akcióinkat!

Salvador Dali fogkő-eltávolítás akció

Íme egy szürreális ajánlat május 11. péntekre a csodálatos tehetségű Salvador Dali 114. születésnapja alkalmából.
A festőien szép mosoly a tisztán csillogó fogakkal kezdődik. Gyere el kedvezményes fogkő-eltávolítási akciónkra!

részletek...
Nyaralás előtti fogkő-eltávolítási családi akció

Tervezitek már az idei nyaralást? Mindegy, hogy homokos tengerpartra vagy a Balatonra mentek, az ápolt és tisztán csillogó mosoly elengedhetetlen, hogy jól mutassatok a családi fotókon.
Használd fel akciós ajánlatunkat és hozd el családodat is!

részletek...
Anyák napi Opalescence fogfehérítési akció

Ne “csak” virággal köszöntsd Édesanyádat, Keresztanyádat, lepd meg őket sugárzó mosolyoddal is vagy ajándékozd meg egy fogfehérítéssel, hogy ők is büszkén mosolyoghasson a fényképeken!

részletek...
Bölcsességfog eltávolítási akció

Íme egy szürreális ajánlat május 11. péntekre a csodálatos tehetségű Salvador Dali 114. születésnapja alkalmából.
A festőien szép mosoly a tisztán csillogó fogakkal kezdődik. Gyere el kedvezményes fogkő-eltávolítási akciónkra!

részletek...
Lézeres fül-orr-gégészeti műtéti akció

1960. május 16-án villant fel az első lézer, mely azóta meghódította a világot, mindennapi életünkbe is befészkelve magát. A lézer születésnapja alkalmából egész május hónapban 20% kedvezményt biztosítunk minden lézeres vagy lézerrel asszisztált fül-orr-gégészeti műtét és kezelés árából. Foglalj időpontot most!

részletek...

Hamarosan induló akcióink

Ford fogsor stabilizálási akció

Henry Ford 1903.06.17-én megalapította a Ford Motor Companyt, ami az autóipar és közlekedés fejlődésének stabil alapját képzi. Ennek tiszteletére mi a fogsorok stabilitásának megalapozásának szenteljük ezt a hónapot.

Ha a fogsorodat nem érzed stabilnak, kényelmesnek, nem mersz önfeledten kacagni, netán még az ételek ízét sem érzed, akkor ezt a fogsor stabilizáló akciót Neked találtuk ki!

részletek...
Designos Amalgám tömés csere akció a Design világnapja alkalmából

Ebben a hónapban tartják a dizájn világnapját, minek tiszteletére mi új dizájnt csempésznénk a szádba. Az amalgám tömések ideje már réges régen lejárt, de ráadásul kellemetlen mellékhatásokat is tapasztalhat viselőjük (gócok, allergia) a nem túl stílusos megjelenésük mellett.
Van még amalgám tömésed? Akkor ezt az akciót Neked találtuk ki!

részletek...
Ínysorvadás lézeres kezelés bérlet akció

Az ínysorvadás korunk egyik legelterjedtebb fogászati betegsége, melynek végeredménye a fogak elvesztése és számos másodlagos betegség kialakulásának kockázatnövekedése. Ha konditerembe lehet bérletet váltani, akkor fogászatra miért ne lehetne?
Tegyél fogaidért és egészségedért és vásárolj ínysorvadás kezelésére felhasználható 3 alkalmas lézer kezelési bérletet!

részletek...
Marilyn Monroe mosolya fogkő-eltávolítási és biofehérítés akció

A XX. század egyik legnagyobb ikonja, a szőke fürtjeiről híres Marilyn Monroe 2018.06.01-jén ünnepelné 92. születésnapját. Ha szeretnéd, hogy a te mosolyod is olyan szépen csillogjon, mint Marilyn-é a fotókon és a filmvásznon, akkor jelentkezz most akciónkra!

részletek...
Julie és Julia fogkő-eltávolítási akció

Itt a nyár, a friss saláták és grill gasztronómiai alkotások ideje. Hogy az ételek ízét maximálisan kiélvezhesd, tiszta és fogkő mentes fogakra van szükséged. Ehhez hoztunk a szülinapos Meryl Streep és a Julie és Julia – “Két nő egy recept” című film ihlette akciót nektek! Boooon apetit!

részletek...
Tyson ``KIÜTJÜK az allergiát!`` fémallergia akció

Kiráz a hideg már a bizsu szó hallatán is? Esetleg égő, viszkető érzést tapasztalsz a szádban, mióta megkaptad új tömésedet vagy koronáidat, fogszabályozód?
Ha igen, akkor nagy valószínűséggel fémallergiában szenvedsz, aminek megállapítására egy új akciót hoztunk Neked!

Segítünk kiütni a fémallergiát, mint az 52. születésnapját ünneplő legfiatalabb nehézsúlyú box világbajnok és KO király, “Iron” Mike Tyson.

részletek...