• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Tekintse meg aktuális akcióinkat!

I. Erzsébet reneszánsz fogkő-eltávolítási akció

A történészek szerint I. Erzsébet angol uralkodó nevéhez fűződik Anglia virágkora. Az ő születésnapja alkalmából mi fogaidnak hozzuk el reneszánszukat egy jó alapos fogkő-eltávolítással, hyaluronos íny- és szoft lézer kezeléssel.

részletek...
Google fogfehérítési akció

Keresed a számodra leghatékonyabb fogfehérítést? Most megtaláltad! Szeptember hónapban minden típusú fogfehérítésre 20% kedvezményt biztosítuk a 20.dik születésnapját ünneplő Google ihlette akciónk keretén belül.

részletek...
Babaváró akció

Babát terveztek?
Vagy esetleg már úton is van?
Ha megszeretnél mindent tenni saját és gyermeked egészségéért, szeretnéd megelőzni ezeket a gondokat, akkor foglalj időpontot a Gáspár Dental csapatához egy akciós személyre szóró tanácsadásra és fogkő eltávolításra.
Amennyiben ennél komplettebb fogászati ellátást szeretnél, nézd meg a GMC babaváró programunkat, melyet nem csak Maternity-s kismamáknak ajánlunk:
http://gaspardental.hu/szolgaltatasok/gmc-babavaro-program/

részletek...
Pioneer állapotfelmérési és fogászati szűrés akció

1979. 09. 01. a Pioneer–11 nevű űrszonda elsőként érte el a Szaturnuszt. Küldetése a Jupiter, a holdja a Callisto és a Szaturnusz felfedezése, felmérése volt. Ezen felfedezés ihlette a mi pioneer szűrési akciónkat is.

részletek...
Megvívunk az ínysorvadással akció

Komoly harcot vívsz az ínygyulladással, ínysorvadással? Szenvedsz a kellemetlen tünetektől és következményektől?
Ha igen, akkor ezt a Szász Emese születés napja ihlette ínysorvadás kezelési akciónkat neked találtuk ki! (Szász Emese Judit olimpiai bajnok, világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes párbajtőrvívó)

részletek...
``Az ember tragédiája`` allergia vizsgálat akció

Az allergia a modern “ember tragédiája”. Ha szenvedsz a tünetektől, de nem nem tudod pontosan mire vagy allergiás, akkor ezt, a Madách Imre: Az ember tragédiája ősbemutatójának 135. évfordulója ihlette akciótat neked találtuk ki.

részletek...

Hamarosan induló akcióink

Orient Express fogkő-eltávolítási és fogékszer akció

A szép mosoly feltétele és ínysorvadás elleni harc első lépése a rendszeres és alapos fogkő-eltávolítás. 2018 októberére a 135 éves évfordulóját ünneplő, teljes hosszában működő Orient Express által nyújtott luxus és csillogás ihlette fogkő-eltávolítási és fogékszer akciót hoztunk nektek.

részletek...
Disney World fogkő-eltávolítási és biofehérítés akció

Az orlandói Disney World 1971. október 1-jén nyitotta meg kapuit a látogatók előtt, minek tiszteletére szeretnénk mi is mosolyt csalni nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek arcára is bio fehérítési és fogékszer akciónkkal.

részletek...
NASA fogérzékenység felkutatási akció

2018 októberében a 60. működési évfordulóját ünneplő NASA (National Aeronautics and Space Administration) Eisenhower elnöklése alatt kezdte meg tevékenységét, azzal a céllal, hogy a világegyetem és űr titkait kutassa és az ehhez szükséges eszközöket, technológiákat találja fel. A NASA születésnapja minket a fogérzékenység felkutatására és okának felderítésére irányuló küldetésre ihletett meg.

részletek...
Erzsébet-híd korona és híd akció

Az Erzsébet-híd idén ünnepli 115-dik évfordulóját. Az eredetileg lánchídként épült híd csaknem negyedszáz évig világrekorderként számon tartott magyar mérnökök és a hazai ipar egyedülálló teljesítménye volt. A háborúban elpusztított, de 1964-ben mostani formáját elnyerő híd ma is Budapest büszkesége, minek tiszteletére egy korona és híd készítési akciót hoztunk nektek.

részletek...
Walter Matthau mosolya foghúzási akció

Szeretsz nevetni Walter Matthau filmjein (Tengerre Tata, Női vonalak, Dennis a komisz, A szomszéd nője mindig zöldebb), de fogfájásod vagy szájzárad ennek útját állja?
Az eredeti nevén Walter Matuschanskavasky idén októberben ünnepelné 98. születésnapját. Az ő tiszteletére hoztunk nektek egy akciót, amivel önfeledten tudtok majd nevetni eme fantasztikus Oscar és Golden Globe díjas színész filmjein.

részletek...
Edison fül-orr-gégészeti konzultációs akció

Van fény az alagút vén! Fül-orr-gégészeti problémákkal küzdesz vagy állandóan meg vagy fázva?
Ne halogasd tovább, gyere el most Fül-orr-gégészeti konzultációs akciónkra, hogy fényt derítsünk problémádra Thomas Alva Edison – a lámpa gyártásának 138.dik évfordulója alkalmából.

részletek...