• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Tekintse meg aktuális akcióinkat!

Audrey Hepburn fogkő-eltávolítási és bio fehérítési akció

Az elegancia, a divat, a luxus és szépség mind egybecsengenek Audrey Hepburn nevével és ikonikus filmjeivel, mint például a Római vakáció, a My Fair Lady vagy az Álom luxuskivitelben. Az idén 90 éve született világhírű színésznő és UNICEF utazó nagykövet tiszteletére egy fogkő-eltávolítási és bio fogfehérítési akciót hoztunk.

részletek...
Csillagok háborúja lézeres fogfehérítési akció

A lézer szó hallatán sokaknak még mindig az 1977 óta is töretlenül népszerű Csillagok háborúja jut eszébe, azaz a “May the 4th be with you!” és mivel ebben a hónapban kerül megrendezésre a Csillagok háborúja nap, így egy lézeres fogfehérítési akciót igen stílusosnak vélünk.

részletek...
Sajtószabadság napja fogérzékenység felkutató akció

Szeretnél szabadon választani hideg, meleg, édes vagy sós ételek között? Na hagyd, hogy fogérzékenységed az utadba álljon! A 28-dik sajtószabadság napja alkalmából egy felszabadító akciót hoztunk.

részletek...
Dwayne “The Rock” Johnson mozgó fogak rögzítése akció

Szeretnéd, ha fogaid szikla szilárdan ülnének a helyükön? Egy mozgó fogak rögzítését megcélzó akciót hoztunk neked Dwayne “The Rock” Johnson 47-dik születésnapja alkalmából.

részletek...
Empire State Building fogászati fémallergia vizsgálat

Biztos alap, biztos váz kell minden stabil felépítményhez. Így van ez a fogászati pótlások esetében is, nem csak a jelképnek számító épületeknél, csakhogy a szájban a különböző fémek kioldódása allergiát okozhat. Az Empire State Building 88-dik átadási évfordulója alkalmából egy fémallergia vizsgálati akciót hoztunk.

részletek...

Hamarosan induló akcióink

Corvette fogkő-eltávolítási és fogkozmetikai akció

Szeretnéd, ha mosolyod olyan tisztán csillogna, mint egy vadi új autó fényezése? Az első Chevrolet Corvette 1953-ban gördült le a futószalagról a michigani Flintben, aminek 66-dik évfordulója alkalmából egy fogkő-eltávolítási és fogkozmetikai akciót hoztunk.

részletek...
Óz fogfehérítési akció

Kopp… kopp… kopp… koppantott hármat Dorothy piros cipellőjével: “Ott legyek ahol akarok”. Óz a nagy varázsló film változata az Óz a csodák csodája 1939-ben készült a Judy Garland főszereplésével. Az ő 97-dik születésnapja alkalmából egy szempillantás alatt mi is csodásan fehér fogakat varázsolunk neked.

részletek...
Cousteau kapitány állapot felmérési akció

Cousteau kapitány a tengeri élővilág kutatásáról és ismeretterjesztő filmjeiről vált híressé, Calypso hajójának fedélzetén több, mint 100 filmet készített. Jacques-Yves Cousteau 109-dik születésnapja alkalmából mi egy, a problémák és szájállapot felkutatására irányuló állapot felmérési akciót találtunk ki.

részletek...
Elfújta a szél ínysorvadás kezelési akció

Lazák a fogaid? Félsz szélben mosolyogni, nehogy elfújja őket?
Ha igen, akkor ezt az ínysorvadás kezelési akciót neked találtuk ki Margaret Mitchell Elfújta a szél című könyvének 83-dik megjelenési évfordulója alkalmából

részletek...
Dizájnos amalgám töméscsere akció

Vannak még elavult és egészségtelen amalgám töméseid? Ha igen, akkor itt az ideje új, dizájnos, fogszínű tömésekre cseréltetni őket az ebben az évben is megrendezésre kerülő dizájn világnapja alkalmából.

részletek...
Dr House fogsor készítési akció

Számos fogad hiányzik, de szűkös a költségkereted? Segítünk orvosolni a problémát! Fogsor cserére vagy új készítésére most a 60-dik születésnapját ünneplő Hugh Laurie, angol színész és humorista, közismert szerepében Dr House ihletette akciót hoztunk.

részletek...