• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Tekintse meg aktuális akcióinkat!

1. 50+ fogkő-eltávolítási akció

A megfelelő szájápolás és fogkő eltávolítás nem csak fiatal korban “kötelező”. Ebben a hónapban az 50+os fiataloknak hoztunk egy 50+os ajánlatot.

részletek...
Mattel PolaOffice fogfehérítési akció

A Mattel játékgyártó cég termékei csaknem minden családban előfordulnak, akár Barbie baba, Batman, Match box vagy társasjátékok formájában, nagy örömére kicsiknek és nagyoknak. Ruth Handler, a Mattel társalapítójának születésnapja alkalmából egy játékos, de igen hatékony fogfehérítési akciót hoztunk nektek.

részletek...
Erkel Ferenc fogsor akció

Kényelmetlen a fogsorod vagy már ideje lenne újra cserélni?
Most komponáltunk neked egy remek akciót Erkel Ferenc születésnapja alkalmából, ha már legközelebb is üde mosollyal szeretnél feltűnni a színházban vagy az operában.

részletek...
Tutankhamon amalgám töméscsere akció

96 évvel ezelőtt Howard Carter lelt rá Tutankhamon aranymaszkjára, ami egy egyik legismertebb ókori lelet. A történelem ereklyéi múzeumba valók, nem pedig a szádba. Ha szeretnéd “ókori” amalgám töméseidet szép, esztétikus, fogszínű, modern tömésekre kicseréltetni, akkor ezt az akciót neked találtuk ki!

részletek...
Makovecz Imre csontpótlás akció

Makovecz Imre korunk egyik leghíresebb, Kossuth- és Ybl-díjas magyar építésze, aki ebben a hónapban ünneplné 83. születésnapját. Az ő munkásságának tisztelegve egy “csontépítési”, csontpótlási akciót hoztunk nektek.

részletek...
Gordon Ramsay fül-orr-gégészeti műtét akció

Mandula, kagyló, polip. Amikor meghalljuk ezeket a szavakat általában a kulináris élvezetekre, Michelin csillagos fogásokra gondolunk, nem pedig légzési gondokat okozó problémákra. Mi most összehoztuk a két értelmezést és Gordon Ramsay születésnapja alkalmából egy fül-orr-gégészeti műtéti akciót hoztunk nektek a nem kívánatos mandulák és polipok eltávolítására.

részletek...

Hamarosan induló akcióink

Karácsonyi mosoly fogkő-eltávolítási akció

“A mosoly a legjobb smink, amit egy nő viselhet” Marilyn Monroe
Ha szeretnél csodásan mutatni a karácsonyi fotókon, akár sminkkel vagy anélkül, gyere el decemberi fogkő-eltávolítási akciónkra és mi megajándékozunk egy igazán ízletes és hasznos ajándékkal! Természetesen az akcióra az Urakat is szeretettel várjuk :)

részletek...
Andersen mesésen fehér karácsony lézeres fogfehérítési akció

“Maga az élet a legcsodálatosabb tündérmese” Hans Christian Andersen

183 éve jelent meg Andersen első mesekönyve, mely oly sok gyermek és felnőtt arcára csalt már mosolyt., gondoljunk csak a Rendíthetetlen ólomkatonára, A kis hablányra, A rút kiskacsára vagy Borsószem-hercegkisasszonyra.
Mi mesésen fehér mosolyt lézeres fehérítésünk eredményével szeretnénk arcodra csalni az ünnepekre.

részletek...
Versace fogászati állapotfelmérési akció

Az egészséges mosoly sosem megy ki a divatból, ahogy egy jó Versace darab sem. Ebben a hónapban fogászati állapot felmérési akciót hoztunk Gianni Versace divatdiktátor születésnapja alkalmából, hogy épp oly büszkén viselhesd mosolyod, mint legszebb ruháidat.

részletek...

KARÁCSONYI AJÁNDÉK TIPPEK

Ajándék fogkefe-fogkrém

A legújabb ízesített, enzimes fehérítőt tartalmazó fogkefe+fogkrém csomagunk egy igazán hasznos, egészséges és finom ajándék lehet kollégáknak, ismerősöknek barátoknak. Ráadásul VEGÁN étkezésűek is használhatják!

részletek...
Ajándék fogfehérítés

Ha egy picit bőkezűbb szeretnél lenni közeli barátaiddal, rokonaiddal, válassz nekik fogfehérítést ajándékba! Rajtad áll, hogy bio, kémiai, lámpás vagy lézeres fehérítést ajándékozol nekik.

részletek...
Ajándék Szépség-Egészség Csekk

Hasznos ajándékot szeretnél adni szeretteidnek, de nem tudod, hogy minek örülnének a legjobban?
Szeretnéd, ha családtagod, barátod, ismerősöd az egészségére költene?
Válaszd a tetszőleges összegben igényelhető, személyre szabott, karácsonyi kiadású GMC szépség-egészség csekket! A megajándékozott bármely szolgáltatásunkra felhasználhatja az ajándékot, akár egy összegben vagy több alkalommal is. A szabályzatot megtalálod honlapunkon vagy a Gáspár Medical Center recepcióján.

részletek...