• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Tekintse meg aktuális akcióinkat!

Varázsos állapotfelmérés

Félsz a fogorvostól? Kivárod az utolsó pillanatot, amikor már nagyon fáj a fogad?
Ajánlunk most neked sokkal jobbat!
Kellemesen relaxálóvá és teljesen fájdalommentessé varázsoljuk fogászati állapotfelmérésed J.K. Rowling, a Harry Potter megalkotójának születésnapjának tiszteletére.

részletek...
Olimpiai implantációs akció

Szeretnéd oly büszkén mutogatni új mosolyodat, mint ahogy az olimpiai sportolók medáljaikat?
Itt a lehetőség! Vedd igénybe most implantológiai akciónkat, melyet az újkori olimpiai játékok kezdetének hava ihletett.

részletek...
Caesar ínysorvadás kezelési akció

Caius Julius Caesar az ókor egyik legnagyobb hadvezére volt, ahogy a jelenkor ínysorvadás elleni harcának mi szeretnénk lenni az egyik legnagyobb élharcosai. Caesar július 13-án lenne 2118 éves és ő tiszteletére a nevét is viselő július hónapban kedvezményes ínysorvadás kezelési akcióval várunk.

részletek...
Rambo fogkő-eltávolítási akció

Leszámolunk a fogkövekkel, mint Rambó ellenségeivel. A július 6-án 72-dik születésnapját ünneplő Sylvester Stallone ihlette akciónk keretein belül kedvezményes fogkő-eltávolításra invitálunk.

részletek...
Gisele Bündchen fogfehérítési akció

Mi a közös egy szupermodell és egy szép mosolyú nő között? Hát a szép fehéren csillogó fogak és viselőjük magabiztos mosolya.
Ha te is önbizalommal telve szeretnéd mutogatni fehér mosolyod, jelentkezz most a 38-dik születésnapját ünneplő Gisele Bündchen ihlette akciónkra.

részletek...
Sir Edmund Hillary orrcseppfüggőség megszüntető akció

Sir Edmund Hillary sosem juthatott volna fel a világ tetejére, a Mount Everestre, ha állandóan bedugult volna az orra és orrcseppet kellett volna használnia. Az idén 99 éve meghódított Monunt Everest tiszteletére egy orrcsepp függőséget megszüntetőt akciót találtunk ki nektek!

részletek...

Hamarosan induló akcióink

Hungaroring töméscsere akció

Van még amalgám vagy régi tömésed, esetleg lyukas fogad? Villám gyorsan jelentkezz akciónkra, hogy kicserélhessük az összes nem megfelelő tömésed. Az akciót a 32 éve a Hungaroringen elsőként megrendezett Forma 1-es világbajnoki futam ihletett!

részletek...
James Bond mozgó fogak rögzítése akció

James Bond minden nehéz helyzetet és problémát megold. Mi igyekszünk a mozgó fogak okát meglelni és a legjobb megoldást kitalálni számodra. Augusztus 24-én 29 évvel ezelőtt mutatták be az első James Bond filmet Magyarországon, minek ihletésre készítettük ezt az akciót neked.

részletek...
Foghúzási akció a sármos mosolyért

Richard Gere-t korunk egyik legsármosabb amerikai színészének tartják, aki ebben a hónapban ünnepli 69dik születésnapját. Sok tényező tehet egy férfit sármossá, de a rossz vagy hiányzó fogak semmiképp sem tartoznak ezek közé. Ha szeretnéd, hogy mosolyod ne vessen árnyékot sármodra, akkor jelentkezz foghúzási akciónkra, minek keretében megszabadulhatsz rossz fogaidtól, hogy később szép, új koronákkal lehessen helyettesíteni hiányukat.

részletek...
Louvre fogkő-eltávolítási akció

A művészet számos érzelmet válthat ki az emberekből: öröm, szomorúság, felháborodás, csodálat, düh, meglepettség, undor, félelem, boldogság. Ha szeretnél boldog és elégedett lenni minden alkalommal, amikor fogaidat a tükörben nézegeted, gyere el fogkő-eltávolítási akciónkra, melyet a párizsi Louvre Múzeum megnyitásának 225-dik évfordulója ihletett.

részletek...
Jean-Michel Jarre fogfehérítési akció

Tetszik a mosolyod, de szeretnéd, ha fehérebbek lennének fogaid? A 70-dik születésnapját ünneplő hihetetlenül kreatív és termékeny francia zeneszerző Jean-Michel Jarre születésnapja alkalmából mi is komponáltunk Neked egy akciót.

részletek...
Horkolást megszüntető akció

Oxigénre és pihentető alvásra mindenkinek szüksége van. Az oxigén felfedezésének 244dik évfordulójának alkalmából most egy jó alvást biztosító, horkolást megszüntető akciót hoztunk nektek.

részletek...