• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Tekintse meg aktuális akcióinkat!

Foghúzás akció

Most légy bölcs és ne ragaszkodj makacsul bölcsesség fogaidhoz!
Engedd el nyolcasaidat, mielőtt fejtörést okoznának!
Jelentkezz most és válassz számos lehetőség közül!

részletek...
Hachiko fogkőeltávolítási akció

94 éve, november 10-én született született meg Hachiko, aki a leghűségesebb kutya hírében áll, mivel tanuk állítása szerint 9 évig várta gazdáját a shibuyai vasútállomáson. Hachiko tiszteletére a japánok bronz szobrokat állítottak, mi pedig ezen a napon akciót szervezünk hűségesen visszatérő pácienseink számára.

részletek...
Orosz lámpás fogfehérítés akció

Ha te nem szeretnél sárga, elszíneződött fogaid miatt szégyenkezni vagy barnában járni, akkor ezt az akciót Neked találtuk ki!
Jelentkezz be pénteki WHITE NOW akciónkra!
Если Вы стесняетесь ваших желтых, окрашенных зубов или устали ходить в коричневом, наша Акция для Вас! Воспользуйтесь нашей Акцией “WHITE NOW” по пятницам”! Мы ждем и наших русскоязычных пациентов тоже!

részletek...
Mandulaszűrési akció

Foglalj időpontot hozzánk és egy akciós konzultáció keretében Medveczki doktor úr segítségével vess véget makacs mandulád okozta szenvedéseidnek!

részletek...
Márton-havi állapotfelmérés akció

Ha eddig falatozás közben hidegre, melegre vagy édesre harapva fájdalmas grimasz jelent meg arcodon, akkor eljött az ideje, hogy fogaid tömésével is foglalkozz! Se akciónkat, se az új bort ne hagyd ki, az időpont után pedig kezdheted az önfeledt evést-ivást!

részletek...

Hamarosan induló akcióink