• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Tekintse meg aktuális akcióinkat!

Lucky Lady II. állapot felmérési akció

A Lucky Lady II. (egy amerikai B-50-es bombázó) 70 éve elsőként repülte körbe megállás nélkül a Földet. Ha te is teljes képet szeretnél kapni szád állapotáról, akkor jelentkezz teljes körű állapot felmérési akciónkra

részletek...
Yellow Stone fogkő-eltávolítási és fogékszer akció

Szemkápráztató ajándékkal készültünk a Yellow Stone Nemzeti Park 147dik alapítási évfordulója alkalmából. Úgy csilloghat vadi új fogékszered tiszta fogsorodon, mint a nemzeti park fumarolái, gejzírei és hőforrásai a vulkanikus felszínű térségben.

részletek...
Monopoly fémmentes korona akció

Társasjátékban érdemes kockáztatni, főleg ha a 86 éves Monopoy-val játszunk, de a hosszú távú pótlások készítésekor érdemes biztosra menni és kiváló minőségű, fémmentes, cirkón vagy procera koronát készíttetni, pláne kedvezményes áron.

részletek...
Einstein és pí fogszabályozási akció

A szépség relatív, de a rendezett fogsor mindenki számára jól látható. Albert Einsten (a relativitás elmélet kidolgozója) születésnapja és a PÍ világnapja alkalmából egy közel 9∏ értékű fogszabályozási akciót hoztunk.

részletek...
Aspirin bölcsességfog eltávolítási akció

Fogfájás gyötör? Gondot okoz bölcsesség fogad? Hogy ne kelljen több aspirint vagy más fájdalomcsillapítót szedned most egy bölcsességfog eltávolítási akciót hoztunk neked az aspirin 120dik szabadalmi évfordulója alkalmából.

részletek...
Hubble fül-orr-gégészeti konzultációs akció

Itt a tavasz, itt az allergia szezon. 23 éve a Hubble készített először kutatási felvételeket a Plútóról, most a mi dolgunk, hogy a te az allergiás vagy légzési problémáidat kutassuk fel.

részletek...

Hamarosan induló akcióink