• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

``Téli álom`` - horkolást megszüntető akció

A téli álom tavasszal sem menő,
Ha a horkolásod idegölő,
Gyere Hozzánk és konzultálj,
Maci doktor megoldja a problémád!

Akció tartalma: fül-orr-gégészeti konzultáció, horkolás okának megkeresése, orrmelléküreg ultrahang vizsgálat, javaslattétel a probléma megoldására 50% kedvezménnyel (20.000Ft helyett 10.000Ft-ért), melyet Maci doktor végez a Kökényesben, azaz Dr. Medvecki Zoltán a Kökény nevű rendelőben.

Várunk szeretettel minden bocsot és medvét – horkolás mértékétől függetlenül. Gyertek családosan! Amíg a nagyobbakat vizsgálja a doktor úr, addig a kisebbek színezhetnek, rajzolhatnak vagy akár rejtvényt is fejthetnek. Kérd GMC gyerek PAKKunkat! Az akció 2017.03.01-től 2017.03.31-ig vehető igénybe

A konzultációt követően már meg is kaphatod vadi új GMC Bronz Club Kártyádat, amivel minden további szolgáltatásunkat kedvezményesen veheted igénybe, időkorlát nélkül!

Jelige

R

Részletek

Küld el az info@gasparmed.hu-ra a TÉLI ÁLOM jeligét neveddel és telefonszámoddal. Mi maximum 12 órán belül visszahívunk időpont egyeztetés céljából vagy elérsz minket a +36303286337 telefonszámon.
Az akciós ajánlat 2017.03.01-től 2017.03.31. között vehető igénybe a GMC-ben. Az akciós kezelést Dr. Medveczki Zoltán kollégánk végzi (máshoz ezen ajánlat nem vehető igénybe).

Az időpont foglalásánál vedd figyelembe, hogy a késő délutáni és esti időpontok hamar betelnek. A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani. A konzultáció során más fül-orr-gégészeti témákról is kérdezheted orvosunkat. Ez az akció horkolás megszűntetési kezeléseket és a további, esetlegesen szükséges vizsgálatokat és beavatkozásokat nem tartalmazza, de az általunk ajánlott további teendőkről tájékoztatunk, javaslatot teszünk, illetve ennek költségeiről előzetesen tájékoztatást adunk. Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk!