• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Tavaszi fogszabályozási akció

Ha már túl vagy a tavaszi nagytakarításon ajánljuk figyelmedbe a Dr Kosztelnik-féle fog”be”rendezési programunkat (GMC style).

A szép, egészséges mosoly és a szabályosan záródó fogak eléréséhez a fogszabályozó szakorvos épp úgy viszonyul, mint egy lakberendező, stylist egy felújítandó lakáshoz. Divatos mosolyodért hívj minket bizalommal!

Akció tartalma: Fogorvosi konzultáció, 1db digitális panoráma röntgen felvétel készítése, szükséges lenyomatok vétele, szakfotók készítése, számítógépes kiértékelés és kezelési terv készítése 33.000 Ft helyett 14.990 Ft.

Jelige

R

Részletek

Küld el az info@gasparmed.hu-ra a FOG”BE”RENDEZÉS  jeligét neveddel és telefonszámoddal. Mi maximum 12 órán belül visszahívunk időpont egyeztetés céljából vagy elérsz minket a +36303286337 telefonszámon.

Az akciós ajánlat 2017.03.01. és 31. között vehető igénybe a GMC-ben előzetes időpontegyeztetést követően. Az akciós kezelést Dr. Kosztelnik Lívia kolléganőnk végzi (máshoz ezen ajánlat nem vehető igénybe).

A konzultációs időpont foglalásánál vedd figyelembe, hogy a késő délutáni és esti időpontok hamar betelnek. A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani.

Hozz magaddal, egy 3 hónapnál nem régebbi oldal irányú koponya röntgen felvételt vagy ha nincs, kérhetsz tőlünk beutalót. Célszerű étkezés és fogmosás után érkezni a kezelésre. Ha nincs lehetőséged étkezés után fogat mosnod, ne aggódj, minden mosdónkban ingyenes fogkefével, fogkrémmel, szájvízzel várunk. Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk a kérdéseidre!