• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Tavaszi nagytakarítás - tömés akció

Eljött végre a március! Az teljesen megszokott házi teendő, hogy otthonodban ilyenkor nagytakarítást tartasz. Miért pont a szád felejtenéd ki belőle!?

Mi is segítünk a tavaszi megújulásban és átvizsgáljuk, rendbe tesszük fogaidat, “kitakarítjuk” a szádat, hogy üde lehelettel indulhass a tavasznak.

Akció tartalma: Fogorvosi konzultáció, 1db digitális panoráma röntgen felvétel készítése 11.000 Ft helyett 7.500 Ft és minden második tömésre 30% kedvezmény. Az akció Dr. Magas Hajnalkánál vehető igénybe 2017.03.01. és 30. között.

Jelige

R

Részletek

Küld el az info@gasparmed.hu-ra a TAVASZI NAGYTAKARÍTÁS  jeligét neveddel és telefonszámoddal. Mi maximum 12 órán belül visszahívunk időpont egyeztetés céljából vagy elérsz minket a +36303286337 telefonszámon.

Az akciós ajánlat 2017.03.01. és 30. között vehető igénybe a GMC-ben előzetes időpontegyeztetést követően. Az akciós kezelést Dr. Magas Hajnalka kolléganőnk végzi (máshoz ezen ajánlat nem vehető igénybe).

Hozd el barátodat/barátnődet vagy párodat, gyertek együtt, és a vadi új GMC Bronz Club Kártyád mellé 18.000 Ft helyett 10.000 Ft-ért mindkettőtöknek, kedvezményesen biztosítjuk a fogkő eltávolítást és a polírozást.

Az időpont foglalásánál vedd figyelembe, hogy a késő délutáni és esti időpontok hamar betelnek. A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani. Erős fogkövesedés vagy elhanyagolt száj, nagyon vérző íny esetén extra kezelések válhatnak szükségessé, melyekre javaslatot teszünk, illetve ennek költségeiről előzetesen tájékoztatást adunk.

Minden esetben fenntartjuk a fogak kezelési szükségletének elbírálási jogát, mely esetben egyedi megbeszélés tárgyát képezik a további lehetőségek. Ha az akcióban szereplő feltételekkel nem lehetséges a fogat kezelni, akkor se ess kétségbe, mert fogorvosaink, szájsebészeink biztosan találnak számodra megfelelő alternatív megoldást az akció keretein kívül.

Célszerű étkezés és fogmosás után érkezni a kezelésre. Ha nincs lehetőséged étkezés után fogat mosnod, ne aggódj, minden mosdónkban ingyenes fogkefével, fogkrémmel, szájvízzel várunk.

Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk a kérdéseidre!