• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

TIME fogkőeltávolítási akció

Ünnepeld velünk a Time magazin 94. születésnapját egy igazi címlapra illő mosollyal!

Akció tartalma: szájhigiénikusi konzultáció, teljes körű, alapos fogkő-eltávolítás (mindkét állcsonton, íny alatt és felett is, nem csak a látható területeken vagy front fogakon), fehérítő hatású, csillogást biztosító por polírozással, ínysorvadás vizsgálat és egyéni szájhigiéniai tanácsadással 60 percben 23.000Ft helyett 15.000Ft-ért, mely Csontos Ramóna kollégánknál vehető igénybe 2017.03.03-án pénteken a Gáspár Medical Centerben.

Jelige

R

Részletek

Küld el az info@gasparmed.hu-ra a TIME jeligét neveddel és telefonszámoddal. Mi maximum 12 órán belül visszahívunk időpont egyeztetés céljából vagy elérsz minket a +36303286337 telefonszámon.
Az akciós ajánlat 2017.03.03-án pénteken vehető igénybe a GMC-ben. Az akciós kezelést Ramóna Csontos kollégánk végzi (máshoz ezen ajánlat nem vehető igénybe).

Az időpont foglalásánál vedd figyelembe, hogy a késő délutáni és esti időpontok hamar betelnek. A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani. Erős fogkövesedés vagy elhanyagolt száj, nagyon vérző íny esetén extra kezelések válhatnak szükségessé, melyekre javaslatot teszünk, illetve ennek költségeiről előzetesen tájékoztatást adunk. Célszerű étkezés és fogmosás után érkezni a kezelésre. Ha nincs lehetőséged étkezés után fogat mosnod, ne aggódj, minden mosdónkban ingyenes fogkefével, fogkrémmel, szájvízzel várunk.Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk a kérdéseidre!