• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Pataki Anett

``Szerencsésnek érzem magam, mert ebben a szakmában haladni kell a korral, mindig valami újat kell tanulnom, ami hozzájárul ismereteim bővítéséhez. Minden vágyam, hogy ezen a területen dolgozhassak továbbra is.``

Tanulmányaim során 2014-ben a Raul Wallenberg Szakközépiskola és Szakiskolában szereztem meg fogászati asszisztensi, egy évvel később pedig a Közép-európai Szakközép iskola és Szakiskolában klinikai fogászati higiénikusi képesítésemet.

Első munkahelyemen széleskörű ismereteket szereztem a fogászati asszisztens munkakörről és egyre jobban szívemhez nőtt ez a hivatás. Nagy mértékben motivál az is, hogy másokon segíthetek akár páciensről, akár kollégáról legyen szó.

Szeretek az orvosok keze alá dolgozni, ezáltal fontosnak érzem a munkámat és szeretek beszélgetni a páciensekkel is, hogy eloszlassam aggodalmukat a kezelések előtt.

Szerencsésnek érzem magam, mert ebben a szakmában haladni kell a korral, mindig valami újat kell tanulnom, ami hozzájárul ismereteim bővítéséhez. Minden vágyam, hogy ezen a területen dolgozhassak továbbra is.