• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Április 7-e anyaságért világnapi kismama akciónk

2017 április babaváró akció

Babát terveztek?
Vagy esetleg már úton is van?
Mivel 04.07-én a biztonságos anyaságért világnap van, így várunk szeretettel akciónkon.

A terhesség ideje alatt a szervezet működésében olyan változások mennek végbe, amelyek mind az anya, mind a gyermek szervezetére rendkívül lényeges kihatással vannak. Megváltozik például az anya nyál összetétele, az íny érzékenyebbé válik, duzzadt lesz. A kismamák a fogíny érzékenysége és vérzése miatt hanyagolják sokszor a száj megfelelő ápolását, így a lepedékben található baktériumok elszaporodnak, ami halmozott fogkő képződéshez, ínygyulladáshoz, ínysorvadáshoz vezet. A vérbe kerülő baktériumok mind az anya, mind a magzat egészségét károsíthatják, folyamatos gyulladást generálnak a szervezetben, mely akár koraszüléshez is vezethet.

Ha szeretnél mindent megtenni saját és gyermeked egészségéért, szeretnéd megelőzni ezeket a gondokat, akkor foglalj időpontot Király Krisztinához egy személyre szóró tanácsadásra és fogkő eltávolításra.

Akció tartalma: szájhigiénikusi konzultáció, teljes körű, alapos fogkő-eltávolítás (mindkét állcsonton, íny alatt és felett is, nem csak a látható területeken vagy front fogakon), fehérítő hatású, csillogást biztosító polírozással és egyéni szájhigiéniai tanácsadással 60 percben 18.000Ft helyett 14.000Ftért, mely Király Krisztina kollégánknál vehető igénybe 2017.04.07-én pénteken a Gáspár Medical Centerben.

Jelige

R

Részletek

Küld el az info@gasparmed.hu-ra a GÓLYA jeligét neveddel és telefonszámoddal. Mi maximum 12 órán belül visszahívunk időpont egyeztetés céljából vagy elérsz minket a +36303286337 telefonszámon.

Az akciós ajánlat 2017.04.07-én pénteken vehető igénybe a GMC-ben. Az akciós kezelést Király Krisztina kollégánk végzi (máshoz ezen ajánlat nem vehető igénybe).

Az időpont foglalásánál vedd figyelembe, hogy a késő délutáni és esti időpontok hamar betelnek. A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani. Erős fogkövesedés vagy elhanyagolt száj, nagyon vérző íny esetén extra kezelések válhatnak szükségessé, melyekre javaslatot teszünk, illetve ennek költségeiről előzetesen tájékoztatást adunk. Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk a kérdéseidre!