• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Csontpótlási akció

2017 április csontpótlás akció

Foghúzás előtt áll? Nincs elég stabil alap tervezett implantátumai számára?

Gondolkodjon távlatokban! Pótolja elvesztett/elveszett csontját kedvezményesen akciónk keretein belül

Akció tartalma: Szájsebészeti konzultáció, digitális panoráma röntgent, csontpótlás 25% kedvezménnyel (az igényeknek és a helyi viszonyoknak megfelelő csontpótló anyaggal). Amennyiben a műtét vagy műtéttel egybekötött csontpótlás megvalósul, még a konzultáció és a panoráma röntgen költségét is jóváírjuk. 

Jelige

R

Részletek

Küld el az info@gasparmed.hu-ra a BONBONE jeligét neveddel és telefonszámoddal. Mi maximum 12 órán belül visszahívunk időpont egyeztetés céljából vagy elérsz minket a +36303286337 telefonszámon.

Az akció Dr Leelőssy-Nagy Gergely és Dr Gáspár Lajos kollégánknál vehető igénybe 2017 április hónapban (2017.04.01-30. között) a Gáspár Medical Centerben.

Az időpont foglalásánál vedd figyelembe, hogy a késő délutáni és esti időpontok hamar betelnek. A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani. Erős fogkövesedés vagy elhanyagolt száj,  akut ínysorvadás, nagyon vérző íny esetén extra kezelések válhatnak szükségessé, melyekre javaslatot teszünk, illetve ennek költségeiről előzetesen tájékoztatást adunk. A csontpótlást foghúzással, implantációval vagy egyéb szájsebészeti műtéttel célszerű egybekötni. Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk a kérdéseidre!

Minden esetben fenntartjuk a fogak kezelési szükségletének elbírálási jogát, mely esetben egyedi megbeszélés tárgyát képezik a további lehetőségek. Ha az akcióban szereplő feltételekkel nem lehetséges a fogat kezelni, akkor se ess kétségbe, mert fogorvosaink, szájsebészeink biztosan találnak számodra megfelelő alternatív megoldást az akció keretein kívül.

Célszerű étkezés és fogmosás után érkezni a kezelésre. Ha nincs lehetőséged étkezés után fogat mosnod, ne aggódj, minden mosdónkban ingyenes fogkefével, fogkrémmel, szájvízzel várunk.

Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk a kérdéseidre!