• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Koffein fogfehérítési akció

2017 április 04.21. koffein Fehérítés akció

Erős fekete, szűzies latte vagy egy capuccino dallam a füleidnek?
Leragad a szemed, ha a reggeli koffein adagod elmarad?
Ha a kérdésekre IGEN a válasz, akkor ezt az akciót Neked találtuk ki!
A koffein tartalmú kávék, teák és üdítők egyaránt képesek elszínezni a fogaidat!

Akció tartalma: szájhigiénikusi konzultáció és Opalescence professzionális fogfehérítés mindkét állcsontra, nem csak a front fogakra, hanem a teljes mosolyvonalra, 1 ülésben 1 alkalommal + 1 korrekciós lehetőséggel 60-90 perc. (Az Opalescence rendszer  jelenleg egyik leghatékonyabb kémiai fehérítési eljárás, ami kíméletes a fogakhoz) 33% kedvezménnyel 60.000Ft helyett 40.000Ft-ért, mely Székely Viktória kollégánknál vehető igénybe 2017.04.21-én pénteken a Gáspár Medical Centerben.

Jelige

R

Részletek

Küld el az info@gasparmed.hu-ra a KOFFEIN jeligét neveddel és telefonszámoddal. Mi maximum 12 órán belül visszahívunk időpont egyeztetés céljából vagy elérsz minket a +36303286337 telefonszámon.
Az akciós ajánlat 2017.04.21-én pénteken vehető igénybe a GMC-ben. Az akciós kezelést Székely Viktória kollégánk végzi (máshoz ezen ajánlat nem vehető igénybe).

A fogkő eltávolítást nem tartalmazza az akciós ajánlat. Igény és szükség esetén van arra lehetőség, hogy az akció napján a fehérítés előtt fogkő-eltávolítást is kérj, de ezt minden esetben előre kérjük jelezni az időpontfoglalás és kezelési idő miatt! Az időpont foglalásánál vedd figyelembe, hogy a késő délutáni és esti időpontok hamar betelnek. A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani. Erős fogkövesedés vagy elhanyagolt száj, nagyon vérző íny esetén extra kezelések válhatnak szükségessé, melyekre javaslatot teszünk, illetve ennek költségeiről előzetesen tájékoztatást adunk. Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk a kérdéseidre!