• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Fog-szabi akció

Igaz még tart a vakáció, de Te már a szünet alatt is elkezdheted velünk az iskolai felkészülést.

Mi már augusztusban várunk szeretettel éves egészségmegőrző fogászati szűrésedre, ahol a rutin állapotfelmérésen, carries és gócszűrésen kívül még speciális fogszabályzási tanácsadást is kapsz tőlünk ajándékba.

Az akció tartalma:
fogorvosi konzultáció, teljes fogászati és szájüregi állapotfelmérés, góc-, rák és ínysorvadás szűrés + 1db digitális panoráma röntgen felvétel készítése, ajándék fogszabályzási tanácsadás és kezelési terv készítése 33.000 Ft helyett 25.000 Ft-ért.

Jelige

R

Részletek

Küld el az info@gasparmed.hu-ra a FOG-SZABI  jeligét neveddel és telefonszámoddal. Mi maximum 12 órán belül visszahívunk időpont egyeztetés céljából vagy elérsz minket a +36 30 328 6337 telefonszámon.

Az akciós ajánlat 2017.08.01. és 31. között vehető igénybe a GMC-ben előzetes időpontegyeztetést követően. Az akciós kezelést Dr. Kosztelnik Lívia kolléganőnk végzi (máshoz ezen ajánlat nem vehető igénybe).

A konzultációs időpont foglalásánál vedd figyelembe, hogy a késő délutáni és esti időpontok hamar betelnek. A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani.
Hozz magaddal, egy 3 hónapnál nem régebbi oldal irányú koponya röntgen felvételt vagy ha nincs, kérhetsz tőlünk beutalót. Célszerű étkezés és fogmosás után érkezni a kezelésre. Ha nincs lehetőséged étkezés után fogat mosnod, ne aggódj, minden mosdónkban ingyenes fogkefével, fogkrémmel, szájvízzel várunk. Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk a kérdéseidre!