• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Megkoronázási akció

Az államalapítás és Szent István megkoronázásának tiszteletére 2017. augusztusában mi is megkoronázási akcióval várunk Titeket.

Egy-egy fog hiánya esetén van lehetőség implantátumra épített korona vagy a szomszédos fogak bevonásával híd készítésére is. Ezen akciónk keretén belül minden második koronára és hídtagra 30% kedvezményt biztosítunk.

Az akció tartalma:
fogorvosi konzultáció, 1db digitális panoráma röntgenfelvétel és minden második koronára (hídtagra is) 30% kedvezmény, mely vonatkozik fém és cirkón vázas felépítményekre is. Az akció Dr. Molnár Diána doktornőnél vehető igénybe a Gáspár Medical Centerben.

Jelige

R

Részletek

Küld el az info@gasparmed.hu-ra a KORONÁZÁS jeligét neveddel és telefonszámoddal. Mi maximum 12 órán belül visszahívunk időpont egyeztetés céljából vagy elérsz minket a +36303286337-es telefonszámon is.
Az akciós ajánlat 2017. augusztus hónapban, vehető igénybe a GMC-ben. Az kezelést Dr. Molnár Diána kollégánk végzi (máshoz ezen ajánlat nem vehető igénybe).

Az időpont foglalásánál vedd figyelembe, hogy a késő délutáni és esti időpontok hamar betelnek. A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani. Erős fogkövesedés vagy elhanyagolt száj, nagyon vérző íny esetén extra kezelések válhatnak szükségessé, melyekre javaslatot teszünk, illetve ennek költségeiről előzetesen tájékoztatást adunk. Minden esetben fenntartjuk a fogak kezelési szükségletének elbírálási jogát.
Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk a kérdéseidre!