• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Napsütötte Toszkána akció

Egy finom pohár montepulciani vörösbor a Villa Bramasole ketjében?
Egy toszkán minestrone frissen reszelt parmezánnal?
Engednél a gasztronómiai csábításnak, de félted fogaid fehérségét?
Nem kell ellenállnod, jelentkezz fogfehérítő akciónkra!

Az akció tartalma:
szájhigiénikusi konzultáció és Opalescence professzionális fogfehérítés (mindkét állcsontra, nem csak a front fogakra, hanem a teljes mosolyvonalra), 1 ülésben 1 alkalommal + 1 korrekciós lehetőséggel 33% kedvezménnyel 60.000 Ft helyett 40.000 Ft-ért.
A 60-90 percig tartó kezelés Tarnai Bernadett kollégánknál vehető igénybe 2017. augusztus hónapban a Gáspár Medical Centerben.
(Az Opalescence rendszer jelenleg egyik leghatékonyabb kémiai fehérítési eljárás, ami kíméletes a fogakhoz.)

Jelige

R

Részletek

Küldd el az info@gasparmed.hu-ra a NAPSÜTÖTTE TOSZKÁNA jeligét neveddel és telefonszámoddal. Mi maximum 12 órán belül visszahívunk időpont egyeztetés céljából vagy elérsz minket a +36 30 328 6337-es telefonszámon is.
Az akciós ajánlat augusztus hónapban vehető igénybe a GMC-ben. Az akciós kezelést Tarnai Bernadett kollégánk végzi (máshoz ezen ajánlat nem vehető igénybe). A fogkő eltávolítást nem tartalmazza az akciós ajánlat. Igény és szükség esetén van arra lehetőség, hogy az akció napján a fehérítés előtt fogkő-eltávolítást is kérj, de ezt minden esetben előre kérjük jelezni az időpontfoglalás és kezelési idő miatt!

Az időpontfoglalásnál vedd figyelembe, hogy a késő délutáni és esti időpontok hamar betelnek. A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani. Erős fogkövesedés vagy elhanyagolt száj, nagyon vérző íny esetén extra kezelések válhatnak szükségessé, melyekre javaslatot teszünk, illetve ennek költségeiről előzetesen tájékoztatást adunk.
Minden esetben fenntartjuk a fogak kezelési szükségletének elbírálási jogát, mely esetben egyedi megbeszélés tárgyát képezik a további lehetőségek.
Célszerű étkezés és fogmosás után érkezni a kezelésre. Ha nincs lehetőséged étkezés után fogat mosnod, ne aggódj, minden mosdónkban ingyenes fogkefével, fogkrémmel, szájvízzel várunk.
Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk a kérdéseidre!