• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

“What a wonderful world” fogtisztítási akció

Louis Armstronghoz illő széles mosollyal, csillogó és tiszta fogakkal köszöntsük ezt a csodálatos világot (What a wonderful world) az aranytrombitás születésnapja alkalmából.

Az akció tartalma:
teljes körű, alapos fogkő-eltávolítás (mindkét állcsonton, íny alatt és felett is, nem csak a látható területeken vagy front fogakon), fehérítő hatású, csillogást biztosító polírozással, személyre szabott szájhigiéniai tanácsadással 60 percben 18.000 Ft helyett 14.000 Ft-ért, mely Tóth Nikolett kollégánknál vehető igénybe 2017.08.04-én, pénteken a Gáspár Medical Centerben.

Jelige

R

Részletek

Küldd el az info@gasparmed.hu-ra a WONDERFUL WORLD jeligét neveddel és telefonszámoddal. Mi maximum 12 órán belül visszahívunk időpont egyeztetés céljából, vagy elérsz minket a +36303286337-es telefonszámon is.
Az akciós ajánlat 2017.06.04-én pénteken vehető igénybe a GMC-ben. Az akciós kezelést Tóth Nikolett kolléganőnk végzi (máshoz ezen ajánlat nem vehető igénybe).

Az időpont foglalásánál vedd figyelembe, hogy a késő délutáni és esti időpontok hamar betelnek. A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani. Erős fogkövesedés vagy elhanyagolt száj, nagyon vérző íny esetén extra kezelések válhatnak szükségessé, melyekre javaslatot teszünk, illetve ennek költségeiről előzetesen tájékoztatást adunk.
Minden esetben fenntartjuk a fogak kezelési szükségletének elbírálási jogát, mely esetben egyedi megbeszélés tárgyát képezik a további lehetőségek. Ha az akcióban szereplő feltételekkel nem lehetséges a fogat kezelni, akkor se ess kétségbe, mert fogorvosaink, szájsebészeink biztosan találnak számodra megfelelő alternatív megoldást az akció keretein kívül.
Célszerű étkezés és fogmosás után érkezni a kezelésre. Ha nincs lehetőséged étkezés után fogat mosnod, ne aggódj, minden mosdónkban ingyenes fogkefével, fogkrémmel, szájvízzel várunk.
Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk a kérdéseidre!