• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Relax állapotfelmérés a karácsonyi rohanásban akció

Eleged van a karácsonyi rohanásból?
Egy kis nyugalmat szeretnél a vásárlási forgatagban?

Próbáld ki kényelmes, relaxáló székeinket és szökj meg egy fél órácskára fogászati állapotfelmérésünkre a rohanó világ elől!

Az akció tartalma
Teljes fogászati és szájüregi állapotfelmérés, góc-, rák-, és ínysorvadás szűrés, digitális panoráma röntgen felvétel készítés és ajándék szoft lézer kezelés 14.700 Ft helyett 6.000 Ft-ért, mely Dr. Molnár Diána kolléganőnknél vehető igénybe a GMC-ben 2017 decemberében.

Extra kedvezmény: 20%-os kedvezmény egy általad választott kezelésre (fogkő eltávolítás, fogfehérítés, 1 tömés, 1 korona, lézeres ínysorvadás kezelés (APDT, dióda))

Jelige

R

Részletek

Küldd el az info@gasparmed.hu-ra a RELAX-MAS jeligét neveddel és telefonszámoddal. Mi maximum 12 órán belül visszahívunk időpont egyeztetés céljából vagy elérsz minket a +36 30 328 6337-es telefonszámon.

Az akciós ajánlat 2017. december 1. és 30. között vehető igénybe a GMC-ben. Az akciós kezelést Dr. Molnár Diána kollégánk végzi (máshoz ezen ajánlat nem vehető igénybe). A fogkő-eltávolítást nem tartalmazza az akciós ajánlat. Igény és szükség esetén van arra lehetőség, hogy az akció napján a fehérítés előtt fogkő-eltávolítást is kérj, de ezt minden esetben előre kérjük jelezni az időpontfoglalás és kezelési idő miatt!

Az időpontfoglalásnál vedd figyelembe, hogy a késő délutáni és esti időpontok hamar betelnek. A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani. Erős fogkövesedés vagy elhanyagolt száj, nagyon vérző íny esetén extra kezelések válhatnak szükségessé, melyekre javaslatot teszünk, illetve ennek költségeiről előzetesen tájékoztatást adunk.
Minden esetben fenntartjuk a fogak kezelési szükségletének elbírálási jogát, mely esetben egyedi megbeszélés tárgyát képezik a további lehetőségek. Ha az akcióban szereplő feltételekkel nem lehetséges a fogat kezelni, akkor se ess kétségbe, mert fogorvosaink, szájsebészeink biztosan találnak számodra megfelelő alternatív megoldást az akció keretein kívül.
Célszerű étkezés és fogmosás után érkezni a kezelésre. Ha nincs lehetőséged étkezés után fogat mosnod, ne aggódj, minden mosdónkban ingyenes fogkefével, fogkrémmel, szájvízzel várunk.
Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk a kérdéseidre!