• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Cirkón korona akció

A korona ősi kitüntető fejdísz, a növényekből font koszorúkból ered. Mi most a fogaidat ékesítjük meg, nem is akármivel, hanem cirkón koronákkal.

Szeretnéd fogaidat szebbé tenni?

Most használd ki a lehetőséget!

Akció tartalma: fogorvosi konzultáció, 1db digitális panoráma röntgenfelvétel és minden cirkon korona (hídtag is) 90.000Ft helyett 70.000Ft-ért. Az akció Dr. Magas Hanalkánál vehető igénybe a Gáspár Medical Centerben.

Jelige

R

Részletek

Küld el az info@gasparmed.hu-ra a  CIRKON jeligét neveddel és telefonszámoddal. Mi maximum 12 órán belül visszahívunk időpont egyeztetés céljából vagy elérsz minket a +36303286337 telefonszámon.

Az akciós ajánlat 2017. január 1-től 2017. január 31-ig, vehető igénybe a GMC-ben. Az akciós kezelést Dr. Magas Hajnalka kollégánk végzi (máshoz ezen ajánlat nem vehető igénybe).

Az időpont foglalásánál vedd figyelembe, hogy a késő délutáni és esti időpontok hamar betelnek. A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani. Erős fogkövesedés vagy elhanyagolt száj, nagyon vérző íny esetén extra kezelések válhatnak szükségessé, melyekre javaslatot teszünk, illetve ennek költségeiről előzetesen tájékoztatást adunk. Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk!

Minden esetben fenntartjuk a fogak kezelési szükségletének elbírálási jogát, mely esetben egyedi megbeszélés tárgyát képezik a további lehetőségek. Ha az akcióban szereplő feltételekkel nem lehetséges a fogat kezelni, akkor se ess kétségbe, mert fogorvosaink, szájsebészeink biztosan találnak számodra megfelelő alternatív megoldást az akció keretein kívül.

Célszerű étkezés és fogmosás után érkezni a kezelésre. Ha nincs lehetőséged étkezés után fogat mosnod, ne aggódj, minden mosdónkban ingyenes fogkefével, fogkrémmel, szájvízzel várunk.

Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk a kérdéseidre!