• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Amalgám tömés csere akció

Égő érzés a szádban?
Néha fémes ízt érzel?
Van még amalgám tömésed?
Akkor ezt az akciót Neked találtuk ki!
Sajnos a régi amalgám tömések okozhatnak gócot, ezért gyorsan szabadulj meg tőlük Nálunk!

Az akció tartalma:
Fogorvosi konzultáció, digitális panoráma röntgenfelvétel készítés és az első amalgám tömés cseréje több mint 55% kedvezménnyel, mindösszesen 15.000 Ft/db áron, és minden további amalgám tömés cseréje 25-30% kedvezménnyel, melyet Dr. Margóczi Dávidnál vehetsz igénybe 2017 június 01-30. között.

Jelige

R

Részletek

Küldd el az info@gasparmed.hu-ra a AMALGÁM jeligét neveddel és telefonszámoddal. Mi maximum 12 órán belül visszahívunk időpont egyeztetés céljából vagy elérsz minket a +36303286337 telefonszámon.
Az akciós ajánlat 2017.06.01- 30. között vehető igénybe a GMC-ben előzetes időpont egyeztetést követően. Az akciós kezelést Dr. Margóczi Dávid kollégánk végzi (máshoz ezen ajánlat nem vehető igénybe).

Az időpont foglalásánál vedd figyelembe, hogy a késő délutáni és esti időpontok hamar betelnek. A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani. Erős fogkövesedés vagy elhanyagolt száj, nagyon vérző íny esetén extra kezelések válhatnak szükségessé, melyekre javaslatot teszünk, illetve ennek költségeiről előzetesen tájékoztatást adunk.
Minden esetben fenntartjuk a fogak kezelési szükségletének elbírálási jogát, mely esetben egyedi megbeszélés tárgyát képezik a további lehetőségek. Ha az akcióban szereplő feltételekkel nem lehetséges a fogat kezelni, akkor se ess kétségbe, mert fogorvosaink, szájsebészeink biztosan találnak számodra megfelelő alternatív megoldást az akció keretein kívül.
Célszerű étkezés és fogmosás után érkezni a kezelésre. Ha nincs lehetőséged étkezés után fogat mosnod, ne aggódj, minden mosdónkban ingyenes fogkefével, fogkrémmel, szájvízzel várunk.
Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk a kérdéseidre!