• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Fogérzékenység csökkentő akció

Félve kortyolsz bele a reggeli forró kávédba?
Eleged van a fogköveidből és még a fogaid is érzékenyek?
Ha igen, akkor ezt az akciót NEKED találtuk ki!

Akció tartalma: teljes körű, alapos fogkő-eltávolítás (mindkét állcsonton, íny alatt és felett is, nem csak a látható területeken vagy front fogakon), fehérítő hatású, csillogást biztosító polírozással, személyre szabott szájhigiéniai tanácsadással és fogérzékenység csökkentő ecseteléssel. 60 percben 18.000 Ft helyett 14.000 Ft-ért, mely Tóth Nikolett kollégánknál vehető igénybe 2017.06.09-én, pénteken a Gáspár Medical Centerben.

Jelige

R

Részletek

Küldd el az info@gasparmed.hu-ra a FORRÓ KÁVÉ jeligét neveddel és telefonszámoddal. Mi maximum 12 órán belül visszahívunk időpont egyeztetés céljából, vagy elérsz minket a +36303286337 telefonszámon.

Az akciós ajánlat 2017.06.09-én pénteken vehető igénybe a GMC-ben. Az akciós kezelést Tóth Nikolett kolléganőnk végzi (máshoz ezen ajánlat nem vehető igénybe).

Az időpont foglalásánál vedd figyelembe, hogy a késő délutáni és esti időpontok hamar betelnek. A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani. Erős fogkövesedés vagy elhanyagolt száj, nagyon vérző íny esetén extra kezelések válhatnak szükségessé, melyekre javaslatot teszünk, illetve ennek költségeiről előzetesen tájékoztatást adunk.
Minden esetben fenntartjuk a fogak kezelési szükségletének elbírálási jogát, mely esetben egyedi megbeszélés tárgyát képezik a további lehetőségek. Ha az akcióban szereplő feltételekkel nem lehetséges a fogat kezelni, akkor se ess kétségbe, mert fogorvosaink, szájsebészeink biztosan találnak számodra megfelelő alternatív megoldást az akció keretein kívül.
Célszerű étkezés és fogmosás után érkezni a kezelésre. Ha nincs lehetőséged étkezés után fogat mosnod, ne aggódj, minden mosdónkban ingyenes fogkefével, fogkrémmel, szájvízzel várunk.
Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk a kérdéseidre!