• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Hamupipőke mosolya fogfehérítési akció

Tündökölj mosolyoddal a nyári napsütésben és az esti buliban is! Változz át igazi hercegnővé egy óra alatt Király-i segítséggel! Ha a tükörbe nézve úgy érzed, lehetne fehérebb is a mosolyod, akkor ezt az akciót Neked találtuk ki!

Akció tartalma: szájhigiénikusi konzultáció és Opalescence professzionális fogfehérítés mindkét állcsontra, nem csak a front fogakra, hanem a teljes mosolyvonalra, 1 ülésben 1 alkalommal + 1 korrekciós lehetőséggel 60-90 perc. (Az Opalescence rendszer jelenleg egyik leghatékonyabb kémiai fehérítési eljárás, ami kíméletes a fogakhoz) 33% kedvezménnyel 60.000 Ft helyett 40.000 Ft-ért, mely Király Krisztina kollégánknál vehető igénybe 2017.06.23-án, pénteken a Gáspár Medical Centerben.

Csillogó mosolyodhoz ajándékba még egy fogékszert is adunk!

Jelige

R

Részletek

Küldd el az info@gasparmed.hu-ra a TÜNDÖKLÉS jeligét neveddel és telefonszámoddal. Mi maximum 12 órán belül visszahívunk időpont egyeztetés céljából vagy elérsz minket a +36303286337 telefonszámon.

Az akciós ajánlat 2017.06.23-án pénteken vehető igénybe a GMC-ben. Az akciós kezelést Király Krisztina kollégánk végzi (máshoz ezen ajánlat nem vehető igénybe). A fogkő eltávolítást nem tartalmazza az akciós ajánlat. Igény és szükség esetén van arra lehetőség, hogy az akció napján a fehérítés előtt fogkő-eltávolítást is kérj, de ezt minden esetben előre kérjük jelezni az időpontfoglalás és kezelési idő miatt!

Az időpont foglalásánál vedd figyelembe, hogy a késő délutáni és esti időpontok hamar betelnek. A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani. Erős fogkövesedés vagy elhanyagolt száj, nagyon vérző íny esetén extra kezelések válhatnak szükségessé, melyekre javaslatot teszünk, illetve ennek költségeiről előzetesen tájékoztatást adunk.
Minden esetben fenntartjuk a fogak kezelési szükségletének elbírálási jogát, mely esetben egyedi megbeszélés tárgyát képezik a további lehetőségek. Ha az akcióban szereplő feltételekkel nem lehetséges a fogat kezelni, akkor se ess kétségbe, mert fogorvosaink, szájsebészeink biztosan találnak számodra megfelelő alternatív megoldást az akció keretein kívül.
Célszerű étkezés és fogmosás után érkezni a kezelésre. Ha nincs lehetőséged étkezés után fogat mosnod, ne aggódj, minden mosdónkban ingyenes fogkefével, fogkrémmel, szájvízzel várunk.
Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk a kérdéseidre!