• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Implantáció akció

Hiányos a mosolyod? Nem mersz egy jóízűt kacagni mások előtt?
Félve ülsz le egy üzleti ebédhez, nehogy a leendő ügyfeled/partnered meglássa hiányos fogaidat?
Ha nem akarsz többé szégyenkezni fogaid száma és állapota miatt, akkor ezt az akciót Neked találtuk ki!

A hiányzó fogak pótlására egyre modernebb módszerek állnak rendelkezésre, már nem csak a kivehető protézis az egyetlen megoldás. Az implantátumokra épülő fix pótlások nagyon sok, fogát elvesztett páciensnek tudják visszaadni a „saját fog” érzését. Ennek előfeltétele a megfelelő szájállapot és csontállomány. Az elégtelen (keskeny, alacsony) vagy nem megfelelő minőségű csont eddig igen sok páciens esetében azonban kizárta a műgyökérbeültetés esélyét. A hagyományos módszerekkel “szinte lehetetlen” esetek döntő többsége a nálunk alkalmazott “mágneses kalapács” és “piezo sebészeti” technikával, illetve a legújabb fejlesztésű BoneAlbumin csontpótló anyaggal már sok esetben kivitelezhető.
A behelyezhető implantátumok számát és méretét a tervezés során lehet egyeztetni a kezelőorvossal. Többféle minőség és árkategória közül lehet választani a páciens pénztárcájához és igényeihez igazodva.

Az akció tartalma:
1 alkalmas konzultáció és tervezés, 2 db digitális panoráma röntgenfelvétel (1 implantáció előtt, 1 utána) 50% kedvezménnyel 10.000 Ft-ért
az implantátum csavar(ok) és a műtét ára helyi érzéstelenítésben
Kedvezmény: Minden Paltop/SGS implantátum 185.000 Ft helyett most 158.000 Ft, Paltop/SGS implantátum fej 35.000 Ft helyett 30.000 Ft és minden fém-kerámia korona 55.000 Ft helyett most 47.000 Ft.

Jelige

R

Részletek

Küldd el az info@gasparmed.hu-ra a ŐSZINTE MOSOLY jeligét neveddel és telefonszámoddal. Mi maximum 12 órán belül visszahívunk időpont egyeztetés céljából vagy elérsz minket a +36303286337 telefonszámon.

Az akciós ajánlat 2017. júniusában vehető igénybe a GMC-ben. Az akciós kezelést Dr. Gáspár Lajos és Dr. Leelőssy-Nagy Gergely végzik (máshoz ezen ajánlat nem vehető igénybe).

Az implantáció ára tartalmazza az implantátumokat és a beültetést helyi érzéstelenítésben. Nem tartalmazza az implantátum fejeket (fogpótláshoz lesz szükséges) és az implantátumra kerülő pótlások árát (híd, korona). Csontpótlás, háló, membrán vagy extrém bonyolult műtéti eljárás vagy altatás kérése plusz költséget vonhat maga után, melyről minden esetben előzetes tájékoztatást adunk!
Az időpont foglalásánál vedd figyelembe, hogy a késő délutáni és esti időpontok hamar betelnek. A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani. Erős fogkövesedés vagy elhanyagolt száj, nagyon vérző íny esetén extra előkészítő kezelések válhatnak szükségessé, melyekre javaslatot teszünk, illetve ennek költségeiről előzetesen tájékoztatást adunk. Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk a kérdéseidre!