• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Ballagási tömés akció

GD-akcio-majusGáspár Dental májusi ballagási tömés akció-ballagasi-tomes-akcio

“Álmodtam egy világot magamnak,
Itt állok a kapui előtt.
Adj erőt, hogy be tudjak lépni,
Van hitem a magas falak előtt.” – Edda

Ha már megvan a pogácsa, a só, a föld és az aprópénz is a ballagásra, akkor már csak a fogaid épségéről érdemes gondoskodni. Ha nemcsak az iskoládtól, hanem lyukas fogaidtól is szeretnél elbúcsúzni, akkor ezt az akciót Neked találtuk ki!

Az akció tartalma:
Fogorvosi konzultáció, 1db digitális panoráma röntgen felvétel készítése 11.000 Ft helyett 7.500 Ft és minden második tömésre 30% kedvezmény. Az akció Dr. Magas Hajnalkánál és Dr. Molnár Diánánál vehető igénybe 2017.05.01-31. között.

Jelige

R

Részletek

Küldd el az info@gasparmed.hu-ra a BÚCSÚZÓ jeligét neveddel és telefonszámoddal. Mi maximum 12 órán belül visszahívunk időpont egyeztetés céljából vagy elérsz minket a +36303286337 telefonszámon.
Az akciós ajánlat 2017.05.01. és 31. között vehető igénybe a GMC-ben előzetes időpontegyeztetést követően. Az akciós kezelést Dr. Magas Hajnalka és Dr. Molnár Diána kolléganőnk végzi (máshoz ezen ajánlat nem vehető igénybe).

Az időpontfoglalásánál vedd figyelembe, hogy a késő délutáni és esti időpontok hamar betelnek. A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani. Erős fogkövesedés vagy elhanyagolt száj, nagyon vérző íny esetén extra kezelések válhatnak szükségessé, melyekre javaslatot teszünk, illetve ennek költségeiről előzetesen tájékoztatást adunk.
Minden esetben fenntartjuk a fogak kezelési szükségletének elbírálási jogát, mely esetben egyedi megbeszélés tárgyát képezik a további lehetőségek. Ha az akcióban szereplő feltételekkel nem lehetséges a fogat kezelni, akkor se ess kétségbe, mert fogorvosaink, szájsebészeink biztosan találnak számodra megfelelő alternatív megoldást az akció keretein kívül.
Célszerű étkezés és fogmosás után érkezni a kezelésre. Ha nincs lehetőséged étkezés után fogat mosnod, ne aggódj, minden mosdónkban ingyenes fogkefével, fogkrémmel, szájvízzel várunk.
Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk a kérdéseidre!