• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Bölcsességfog húzás akció

Gáspár Dental májusi bölcsességfog húzás akció

Most légy bölcs, ne ragaszkodj makacsul bölcsesség fogaidhoz! Engedd el nyolcasaidat, mielőtt fejtörést okoznának!
Akciónk keretein belül Leelőssy doktor úr megleli a legjobb megoldást eltávolításukra, fordulj hozzá bizalommal! Kérj időpontot most!

Az akció tartalma (csomagok közül lehet választani a fog eltávolíthatóságának függvényében), melyet Dr Leelőssy-Nagy Gergelynél vehetsz igénybe:
A. Fogeltávolítás, fogkiemlés, melyet fogszabályozás miatt szükséges kihúzni 15.000 Ft helyett 10.000Ft-ért
vagy
B. 1 db (kinőtt, kibújt) bölcsességfog műtét nélküli eltávolítása, fogkő-eltávolítás és polírozás 38.000 Ft helyett 15.000 Ft-ért 60% kedvezménnyel,
vagy
C. 1 db bölcsességfog műtéti eltávolítása piezo – ultrahangos – módszerrel, fogkőeltávolítás és polírozás 58.000 Ft helyett 30.000 Ft-ért 50% kedvezménnyel,

O. Opcionálisan kérhető: A többi fogat tartó csontszövet műtét közbeni helyreállítása, illetve prezervációja kérhető a fogeltávolítást követően. Ez azonnali csont visszapótlást jelent BoneAlbuminnal, mely jelenleg a legújabb és egyik leghatékonyabban beépülő csontpótló anyag,

Ajándék: 2 alkalmas szoft lézer kezelés (gyulladás csökkentés, szövődmények és kellemetlenség csökkentése).
Az akciós ár nem tartalmazza a konzultáció és a panoráma röntgen felvétel költségét. Amennyiben a konzultáció és a fogeltávolítás egy időpontra esik, akkor a konzultáció díjmentessé válik.

Bejelentkezés az akcióra 2017.05.01-től 2017.05.31-ig lehetséges. A fogkő- és bölcsességfog eltávolítást célszerű egy ülésben végrehajtani, így csak kontrollra kell visszajönnöd legközelebb, mely természetesen ebben az esetben számodra ingyenes.

Jelige

R

Részletek

Küldd el az info@gasparmed.hu-ra a SHERLOCK HOLMES jeligét neveddel és telefonszámoddal. Mi maximum 12 órán belül visszahívunk időpontegyeztetés céljából vagy elérsz minket a +36303286337 telefonszámon.

A kontrollt követően már meg is kaphatod vadi új GMC Bronz Club Kártyádat, amivel minden további szolgáltatásainkat kedvezményesen veheted igénybe, időkorlát nélkül!

Az időpontfoglalásánál vedd figyelembe, hogy az akcióra 2017. májusban lehet bejelentkezni és július 31.-ig lehet igénybe venni. A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani.
Minden esetben fenntartjuk a jogot a fog eltávolíthatóság elbírálására, mely esetben egyedi megbeszélés tárgyát képezik a további lehetőségek. Ha az akcióban szereplő feltételekkel nem lehetséges a fogat eltávolítani, akkor se ess kétségbe, mert szájsebészeink biztosan találnak számodra megfelelő alternatív megoldást az akció keretein kívül.
Célszerű étkezés és fogmosás után érkezni a kezelésre. Ha nincs lehetőséged étkezés után fogat mosnod, ne aggódj, minden mosdónkban ingyenes fogkefével, fogkrémmel, szájvízzel várunk.
Erős fogkövesedés vagy elhanyagolt száj, nagyon vérző íny esetén extra kezelések válhatnak szükségessé, melyekre javaslatot teszünk, illetve ennek költségeiről előzetesen tájékoztatást adunk. Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk!