• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Fogfényesítő akció

Gáspár Dental májusi fogfényesítő akció

Az érettségi előtt ne csak a tananyagot tömd a fejedbe, az elméd fényesítsd, hanem fogaidra is gondolj! Most kedvezményesen veheted igénybe fogtisztítási szolgáltatásunkat!
Speciális depurálási technikánknak köszönhetően most nemcsak fogköveidtől búcsúzhatsz el, hanem magabiztos mosolyoddal és csillogó fogaiddal kápráztathatod el a vizsgabizottságot!

Gyere el akciónkra, hozd barátnődet/barátodat és további kedvezményeket is kaptok!

Az akció tartalma: szájhigiénikusi konzultáció, teljes körű, alapos fogkő-eltávolítás (mindkét állcsonton, íny alatt és felett is, nem csak a látható területeken vagy front fogakon), fehérítő hatású, csillogást biztosító polírozással és egyéni szájhigiéniai tanácsadással 60 percben 18.000 Ft helyett 14.000 Ft-ért, mely Csontos Ramóna kollégánknál vehető igénybe 2017.05.26-án, pénteken a Gáspár Medical Centerben.

Jelige

R

Részletek

Küldd el az info@gasparmed.hu-ra a FOGFÉNY jeligét neveddel és telefonszámoddal. Mi maximum 12 órán belül visszahívunk időpont egyeztetés céljából vagy elérsz minket a +36303286337 telefonszámon.

Az akciós ajánlat 2017.05.26-án, pénteken vehető igénybe a GMC-ben. Az akciós kezelést Csontos Ramóna kollégánk végzi (máshoz ezen ajánlat nem vehető igénybe).

Hozd el barátnődet, osztálytársadat vagy párodat, gyertek együtt, egyszerre, egy időpontra és a vadi új GMC Bronz Club Kártyád mellé további 2.500 Ft kedvezményt biztosítunk mindkettőtöknek, ha bármilyen más kezelést kértek a GMC-ben 2017.10.31-ig.

Az időpontfoglalásánál vedd figyelembe, hogy a késő délutáni és esti időpontok hamar betelnek. A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani. Erős fogkövesedés vagy elhanyagolt száj, nagyon vérző íny esetén extra kezelések válhatnak szükségessé, melyekre javaslatot teszünk, illetve ennek költségeiről előzetesen tájékoztatást adunk. Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk a kérdéseidre!