• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

ZEN fogászati szűrés akció

Gáspár Dentál májusi ZEN fogászati szűrés akció

Tartasz a fogorvostól? Mindig csak halogatod? Csak az utolsó pillanatban kérsz időpontot, amikor már nagyon fáj?
Ha ez így van, akkor ezt az akciót Neked találtuk ki!

Ugorj be hozzánk egy kellemes fél órácskára, ahol nemcsak kipróbálhatod vadi új székeinket, de egy ülésben általános képet kaphatsz Margóczi doktortól szád állapotáról is.

Az akció tartalma:
Teljes fogászati és szájüregi állapotfelmérés, góc-, rák-, és ínysorvadás szűrés digitális panoráma röntgennel 11.000 Ft helyett most csak 3.000 Ft -ért!
Akciónkon belül ajándékba kapsz egy általad választott kezelésre szóló 30%-os kedvezményt (fogkő-eltávolítás. fogfehérítés, tömés, gyökérkezelés, foghúzás, korona).

Jelige

R

Részletek

Küldd el az info@gasparmed.hu-ra a ZEN jeligét neveddel és telefonszámoddal. Mi maximum 12 órán belül visszahívunk időpont egyeztetés céljából vagy elérsz minket a +36303286337 telefonszámon.

Az akciós ajánlat 2017.05.01. és 31. között vehető igénybe a GMC-ben előzetes időpont egyeztetést követően. Az akciós kezelést Dr. Margóczi Dávid kollégánk végzi (máshoz ezen ajánlat nem vehető igénybe).

Az időpontfoglalásánál vedd figyelembe, hogy a késő délutáni és esti időpontok hamar betelnek. A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani. Erős fogkövesedés vagy elhanyagolt száj, nagyon vérző íny esetén extra kezelések válhatnak szükségessé, melyekre javaslatot teszünk, illetve ennek költségeiről előzetesen tájékoztatást adunk.
Minden esetben fenntartjuk a fogak kezelési szükségletének elbírálási jogát, mely esetben egyedi megbeszélés tárgyát képezik a további lehetőségek. Ha az akcióban szereplő feltételekkel nem lehetséges a fogat kezelni, akkor se ess kétségbe, mert fogorvosaink, szájsebészeink biztosan találnak számodra megfelelő alternatív megoldást az akció keretein kívül.
Célszerű étkezés és fogmosás után érkezni a kezelésre. Ha nincs lehetőséged étkezés után fogat mosnod, ne aggódj, minden mosdónkban ingyenes fogkefével, fogkrémmel, szájvízzel várunk.
Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk a kérdéseidre!