• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Édes Halloween akció

Egy igazán ínycsiklandó ajánlattal várjuk az amerikai Halloween ünnep rajongóit. Az édesség-dömpinget megelőzve célszerű egy rutin fogászati ellenőrzésen és szűrésen részt venned, hogy ne a töklámpások és cukorkák éjszakáján derüljön ki, hogy van egy pár lyukas fogad – ugyanis a fogszuvasodás egyik jele lehet az édességek fogyasztásakor felmerülő kellemetlen érzés vagy fájdalom.
Kellemes hangulatú rendelőinkben és kényelmes kezelőszékeinkben, Margóczi doktor úr megnyugtató hangjával és asszisztense barátságos mosolyával várunk, hogy hasznosan lazíthass nálunk. :) Az akció gyermekekre és felnőttekre is vonatkozik.

Az akció tartalma:
Teljes fogászati és szájüregi állapotfelmérés, góc-, rák-, carries- és ínysorvadás szűrés digitális panoráma röntgennel 12.500 Ft helyett most csak 4.500 Ft-ért.
Sőt, extra kedvezményként az általad választott következő kezelésből 30%-os árengedménnyel ajándékozunk meg (1 fogra vonatkozóan fogkő-eltávolítás, fogfehérítés, tömés, gyökérkezelés, foghúzás, korona).

Jelige

R

Részletek

Küld el az info@gasparmed.hu-ra a HALLOWEN jeligét neveddel és telefonszámoddal. Mi maximum 12 órán belül visszahívunk időpont egyeztetés céljából vagy elérsz minket a +36 30 328 6337-es telefonszámon is.

Az akciós ajánlat 2017.10.01. és 31. között vehető igénybe a GMC-ben előzetes időpont egyeztetést követően. Az akciós kezelést Dr. Margóczi Dávid kollégánk végzi (máshoz ezen ajánlat nem vehető igénybe).

Az időpontfoglalásnál vedd figyelembe, hogy a késő délutáni és esti időpontok hamar betelnek. A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani. Erős fogkövesedés vagy elhanyagolt száj, nagyon vérző íny esetén extra kezelések válhatnak szükségessé, melyekre javaslatot teszünk, illetve ennek költségeiről előzetesen tájékoztatást adunk.
Minden esetben fenntartjuk a fogak kezelési szükségletének elbírálási jogát, mely esetben egyedi megbeszélés tárgyát képezik a további lehetőségek.
Célszerű étkezés és fogmosás után érkezni a kezelésre. Ha nincs lehetőséged étkezés után fogat mosnod, ne aggódj, minden mosdónkban ingyenes fogkefével, fogkrémmel, szájvízzel várunk.
Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk a kérdéseidre!