• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Őszi implantáció akció

Foghiánnyal küzdesz?
Nem tudsz felszabadultan enni, inni, beszélgetni, sőt még nevetni sem?
Ne szégyenkezz tovább mosolyod miatt, lépj most a tettek mezejére, mivel itt az alkalom, hogy kedvezményesen szabadulj meg foghiányos gátlásaidtól!

A hiányzó fogak pótlására egyre modernebb módszerek állnak rendelkezésre, már nem csak a kivehető protézis az egyetlen megoldás. Az implantátumokra épülő fix pótlások nagyon sok, fogát elvesztett páciensnek tudják visszaadni a „saját fog” érzését. Ennek előfeltétele a megfelelő szájállapot és csontállomány. Az elégtelen (keskeny, alacsony) vagy nem megfelelő minőségű csont eddig igen sok páciens esetében azonban kizárta a műgyökérbeültetés esélyét. A hagyományos módszerekkel “szinte lehetetlen” esetek döntő többsége a nálunk alkalmazott “mágneses kalapács” és “piezo sebészeti” technikával, illetve a legújabb fejlesztésű BoneAlbumin csontpótló anyaggal már sok esetben kivitelezhető.
A behelyezhető implantátumok számát és méretét a tervezés során lehet egyeztetni a kezelőorvossal. Többféle minőség, márka és árkategória közül lehet választani a páciens pénztárcájához és igényeihez igazodva.

Az akció tartalma:
1 alkalmas konzultáció és tervezés, 2 db digitális panoráma röntgenfelvétel (1 implantáció előtt, 1 utána) több, mint 50% kedvezménnyel 10.000 Ft-ért 23.000 Ft helyett.
az implantátum csavar(ok) és a műtét ára helyi érzéstelenítésben
Kedvezmény: Minden SGS/MIS implantátum 165.000 Ft helyett most 156.000 Ft, SGS/MIS implantátum fej 30.000 Ft helyett 25.000 Ft és minden fém-kerámia korona 45.000 Ft helyett most 37.000 Ft.
Minden Straumann implantátum 265.000 Ft helyett 220.000 Ft és minden cirkon vázas korona 90.000 Ft helyett 70.000 Ft.

Jelige

R

Részletek

Küldd el az info@gasparmed.hu-ra a ŐSZI IMPLANTÁCIÓ jeligét neveddel és telefonszámoddal. Mi maximum 12 órán belül visszahívunk időpont egyeztetés céljából vagy elérsz minket a +36 30 328 6337-es telefonszámon.

Az akciós ajánlat 2017. októberében vehető igénybe a GMC-ben. Az akciós kezelést Dr. Gáspár Lajos végzi (máshoz ezen ajánlat nem vehető igénybe).

Az implantáció ára tartalmazza az implantátumokat és a beültetést helyi érzéstelenítésben. Nem tartalmazza az implantátum fejeket (fogpótláshoz lesz szükséges) és az implantátumra kerülő pótlások árát (híd, korona). Csontpótlás, háló, membrán vagy extrém bonyolult műtéti eljárás vagy altatás kérése plusz költséget vonhat maga után, melyről minden esetben előzetes tájékoztatást adunk!
Az implantátum beültetés és a végleges protetikai munka beragasztása között esetfüggően 3-6 hónap gyógyulási idő szükséges. Azonnal terhelhető implantátumokat a Gáspár Medical Centerben nem alkalmazunk.
Az időpont foglalásánál vedd figyelembe, hogy a késő délutáni és esti időpontok hamar betelnek. A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani. Erős fogkövesedés vagy elhanyagolt száj, nagyon vérző íny esetén extra előkészítő kezelések válhatnak szükségessé, melyekre javaslatot teszünk, illetve ennek költségeiről előzetesen tájékoztatást adunk. Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk a kérdéseidre!