• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Suit up! fogfehérítési akció

Te akarsz a legelőkelőbb lenni október 8-án, a Nemzetközi Suit up! napon? Ne feledd, ügyelned kell a mosolyodra is!
Dobd le a mackónadrágot, pattanj a zuhany alá, lődd be a séród, (dobj fel egy ütős sminket) és kapd fel a legszebb ruhád, a mosolyod tökéletesítését pedig bízd ránk!
Október 6-án szeretettel várunk egy elmaradhatatlan fogfehérítésre, hogy a csillogó fogaiddal megkoronázd szerelésed.

Az akció tartalma:
Szájhigiénikusi konzultáció és Opalescence professzionális fogfehérítés (mindkét állcsontra, nem csak a front fogakra, hanem a teljes mosolyvonalra), 1 ülésben 1 alkalommal + 1 korrekciós lehetőséggel 33% kedvezménnyel 60.000 Ft helyett 40.000 Ft-ért.

A 60-90 percig tartó kezelés Székely Viktória kollégánknál vehető igénybe 2017. október 6-án, pénteken a Gáspár Medical Centerben.
(Az Opalescence rendszer  jelenleg egyik leghatékonyabb kémiai fehérítési eljárás, ami kíméletes a fogakhoz.)

Jelige

R

Részletek

Küldd el az info@gasparmed.hu-ra a SUIT UP! jeligét neveddel és telefonszámoddal. Mi maximum 12 órán belül visszahívunk időpont egyeztetés céljából vagy elérsz minket a +36 30 328 6337-es telefonszámon is.
Az akciós ajánlat 2017. október 6-án vehető igénybe a GMC-ben. Az akciós kezelést Székely Viktória kollégánk végzi (máshoz ezen ajánlat nem vehető igénybe).

A fogkő eltávolítást nem tartalmazza az akciós ajánlat. Igény és szükség esetén van arra lehetőség, hogy az akció napján a fehérítés előtt fogkő-eltávolítást is kérj, de ezt minden esetben előre kérjük jelezni az időpontfoglalás és kezelési idő miatt!

Az időpontfoglalásnál vedd figyelembe, hogy a késő délutáni és esti időpontok hamar betelnek. A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani. Erős fogkövesedés vagy elhanyagolt száj, nagyon vérző íny esetén extra kezelések válhatnak szükségessé, melyekre javaslatot teszünk, illetve ennek költségeiről előzetesen tájékoztatást adunk.
Minden esetben fenntartjuk a fogak kezelési szükségletének elbírálási jogát, mely esetben egyedi megbeszélés tárgyát képezik a további lehetőségek.
Célszerű étkezés és fogmosás után érkezni a kezelésre. Ha nincs lehetőséged étkezés után fogat mosnod, ne aggódj, minden mosdónkban ingyenes fogkefével, fogkrémmel, szájvízzel várunk.
Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk a kérdéseidre!