• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Teddy Roosevelt mosolya akció

159 éve született meg Teddy Roosevelt, az Amerikai Egyesült Államok 26. elnöke, aki nem mellesleg rengeteg mackó nevének ihletője. Ennek alkalmából jelentkezz 2017. október 27-én, pénteken tartandó fogtisztítási akciónkra, hogy azután csillogó mosollyal ölelhesd magadhoz kedvenc Teddy macidat. :)

Az akció tartalma:
Teljes körű, alapos fogkő-eltávolítás (mindkét állcsonton, íny alatt és felett is, nem csak a látható területeken vagy front fogakon), fehérítő hatású, csillogást biztosító polírozással, személyre szabott szájhigiéniai tanácsadással 60 percben 18.000 Ft helyett 14.000 Ft-ért, mely Tóth Nikolett kollégánknál vehető igénybe 2017.10.27-én, pénteken a Gáspár Medical Centerben.

Jelige

R

Részletek

Küldd el az info@gasparmed.hu-ra a TEDDY  jeligét neveddel és telefonszámoddal. Mi maximum 12 órán belül visszahívunk időpont egyeztetés céljából, vagy elérsz minket a +36 30 328 6337-es telefonszámon is.

Az akciós ajánlat 2017.10.27-én, pénteken vehető igénybe a GMC-ben. Az akciós kezelést Tóth Nikolett kolléganőnk végzi (máshoz ezen ajánlat nem vehető igénybe).

Az időpontfoglalásnál vedd figyelembe, hogy a késő délutáni és esti időpontok hamar betelnek. A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani. Erős fogkövesedés vagy elhanyagolt száj, nagyon vérző íny esetén extra kezelések válhatnak szükségessé, melyekre javaslatot teszünk, illetve ennek költségeiről előzetesen tájékoztatást adunk.
Minden esetben fenntartjuk a fogak kezelési szükségletének elbírálási jogát, mely esetben egyedi megbeszélés tárgyát képezik a további lehetőségek.
Célszerű étkezés és fogmosás után érkezni a kezelésre. Ha nincs lehetőséged étkezés után fogat mosnod, ne aggódj, minden mosdónkban ingyenes fogkefével, fogkrémmel, szájvízzel várunk.
Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk a kérdéseidre!