• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Fogérzékenység megszüntető akció

Érzékenyek a fogaid hidegre, melegre, édes ételekre vagy érintésre?
Gyere el hozzánk a GMC-be, hiszen ezt az akciót Neked találtuk ki!

Az akció tartalma
Fogorvosi konzultáció, digitális panoráma röntgen felvétel, kiértékelés és tanácsadás több, mint 50% kedvezménnyel mindösszesen 5.000 Ft-ért, illetve az első kezelés árából további 30% kedvezményt is biztosítunk, legyen az ecsetelés, nyaki tömés, töméscsere, ínysorvadás kezelés vagy fogkő eltávolítás.

Jelige

R

Részletek

Küldd el az info@gasparmed.hu-ra a ÉRZÉKENYSÉG jeligét neveddel és telefonszámoddal, mi pedig maximum 12 órán belül visszahívunk időpont egyeztetés céljából vagy elérsz minket a +36 30 328 6337-es telefonszámon is.
Az akciós ajánlat 2018.04.01. és 30 között vehető igénybe a GMC-ben előzetes időpont egyeztetést követően. Az akciós kezelést Dr. Molnár Diána kollégánk végzi (máshoz ezen ajánlat nem vehető igénybe).

Az időpont foglalásánál vedd figyelembe, hogy a késő délutáni és esti időpontok hamar betelnek. A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani. Erős fogkövesedés vagy elhanyagolt száj, nagyon vérző íny esetén extra kezelések válhatnak szükségessé, melyekre javaslatot teszünk, illetve ennek költségeiről előzetesen tájékoztatást adunk.
Minden esetben fenntartjuk a fogak kezelési szükségletének elbírálási jogát, mely esetben egyedi megbeszélés tárgyát képezik a további lehetőségek. Ha az akcióban szereplő feltételekkel nem lehetséges a fogat kezelni, akkor se ess kétségbe, mert fogorvosaink, szájsebészeink biztosan találnak számodra megfelelő alternatív megoldást az akció keretein kívül.
Célszerű étkezés és fogmosás után érkezni a kezelésre. Ha nincs lehetőséged étkezés után fogat mosnod, ne aggódj, minden mosdónkban ingyenes fogkefével, fogkrémmel, szájvízzel várunk. Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk a kérdéseidre!