• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Szerencsés fogfehérítés akció

Szerencsés napot hozunk Neked! Nem kell megkeresned a szivárvány végét ahhoz, hogy szerencsével járj elég, ha Balog Galina kolléganőnkhöz foglalsz időpontot és részt veszel péntek 13-ai fogtisztítási és fehérítési akciónkon!

Az akció tartalma
Teljes körű, alapos fogkő-eltávolítás (mindkét állcsonton, íny alatt és felett is, nem csak a látható területeken vagy front fogakon), fehérítő hatású, csillogást biztosító polírozással, személyre szabott szájhigiéniai tanácsadással és egy Pola Office lámpás fehérítéssel 90.000 Ft helyett 60.000 Ft-ért, mely Balog Galina kolléganőnknél vehető igénybe 2018.04.13-án pénteken a Gáspár Medical Centerben.

Jelige

R

Részletek

Küldd el az info@gasparmed.hu-ra a LUCKY FRIDAY jeligét neveddel és telefonszámoddal. Mi maximum 12 órán belül visszahívunk időpont egyeztetés céljából vagy elérsz minket a +36 30 328 6337-es telefonszámon is.

Az akciós ajánlat 2018.04.13-án, pénteken vehető igénybe a GMC-ben. Az akciós kezelést Balog Galina kolléganőnk végzi (máshoz ezen ajánlat nem vehető igénybe).

Az időpont foglalásánál vedd figyelembe, hogy a késő délutáni és esti időpontok hamar betelnek. A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani. Erős fogkövesedés vagy elhanyagolt száj, nagyon vérző íny esetén extra kezelések válhatnak szükségessé, melyekre javaslatot teszünk, illetve ennek költségeiről előzetesen tájékoztatást adunk. Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk a kérdéseidre!