• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Andersen mesésen fehér karácsony lézeres fogfehérítési akció

“Maga az élet a legcsodálatosabb tündérmese”

Hans Christian Andersen

183 éve jelent meg Andersen első mesekönyve, mely oly sok gyermek és felnőtt arcára csalt már mosolyt., gondoljunk csak a Rendíthetetlen ólomkatonára, A kis hablányra, A rút kiskacsára vagy Borsószem-hercegkisasszonyra.
Mi mesésen fehér mosolyt lézeres fehérítésünk eredményével szeretnénk arcodra csalni az ünnepekre.

akció tartalma
Lézeres fogfehérítés, hyaluron savas ínykezeléssel, személyre szabott szájhigiéniai tanácsadással 60 percben 120.000 Ft helyett mindössze 90.000 Ft-ért.

Ajándékba szeretnéd?
Megvásárolhatod az ajándék csomagot a Gáspár Medical Center recepcióján (2018.12.21. 12:00-ig) vagy megrendelheted email-ben (előre utalással), postai kiszállítással 2018.12.19. 12:00-ig. Amennyiben mellettünk döntesz, még díszcsomagolásról sem kell gondoskodnod, tőlünk ajándékba kapod!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
Az utóbbi évtized egyik népszerű eljárásává vált a lézeres fogfehérítés. Itt a lézerrel asszisztált fotokémiai fogfehérítésről van szó. A különbség a hagyományos fotopolimer lámpával (fototermikus) vagy megvilágítás nélkül végzett fehérítések és a lézeres eljárás (fotokémiai) között az, hogy nemcsak a hatás elvében, de a fehérítés hatásmélységében olyan különbség van, ami már nem csak mennyiségi, hanem alapvető minőségi lépést jelent.
A lézeres eljárás nemcsak a zománc felszíni rétegét érinti, hanem a mélyen fekvő dentinrétegben is létrehoz olyan fotokémiai folyamatokat melyek révén akár a tetracyclin által elszínezett (“tetrános”) fogak is hatásosan kezelhetők. Ezek a dentinrétegben levő anyagok más eljárásokkal ez idáig hatásosan nem voltak kezelhetőek. Ezért is került a fogfelszínt kezelő eljárásokkal szemben a lézeres fotokémiai fogfehérítés elnevezésére a mélyfehérítés (deep-bleaching) kifejezés a fogászati szakmai kifejezések közé.

Jelige

R

Részletek

Küldd el az info@gasparmed.hu-ra a ANDERSEN jeligét neveddel és telefonszámoddal. Mi maximum 12 órán belül visszahívunk időpont egyeztetés céljából, vagy elérsz minket a +36 30 328 6337-es telefonszámon is.
Az akciós ajánlat 2018 decemberében vehető igénybe a GMC-ben. Az akciós kezelésre bármely szájhigiénikus kollégánkhoz be lehet jelentkezni.

A fehérítést megelőzően fogkő-eltávolításra van szükség, melynek díját az akció nem tartalmazza! A lézeres fogfehérítés és fogkő-eltávolítás egy ülésben nem elvégezhető, célszerű legalább 1 héttel a fogkő-eltávolítást követően végezni a fehérítést. Az eredmény tartóssága érdekében a fogfehérítést követően be kell tartani a szájhigiénikus által elmondott étkezési utasításokat!
Az időpont foglalásánál vedd figyelembe, hogy a késő délutáni és esti időpontok hamar betelnek. A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani. Erős fogkövesedés vagy elhanyagolt száj, nagyon vérző íny esetén extra kezelések válhatnak szükségessé, melyekre javaslatot teszünk, illetve ennek költségeiről előzetesen tájékoztatást adunk.
Célszerű étkezés és fogmosás után érkezni a kezelésre. Ha nincs lehetőséged étkezés után fogat mosnod, ne aggódj, minden mosdónkban ingyenes fogkefével, fogkrémmel, szájvízzel várunk.
Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk!