• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Karácsonyi ajándék tippünk 1.

A legújabb ízesített, enzimes fehérítőt tartalmazó fogkefe+fogkrém csomagunk egy igazán hasznos, egészséges és finom ajándék lehet kollégáknak, ismerősöknek barátoknak.

Ráadásul VEGÁN étkezésűek is használhatják!

A CURAPROX vadító újdonsága az új enzimes fehérítő fogkrém család a CURAPROX BE YOU. Frisseség és szépség egyben, így a mosolyod ellenállhatatlan lesz! A fogkrém, mely minden elvárásodnak megfelel: véd a fogszuvasodás ellen, hosszantartó friss leheletet biztosít, segít fogérzékenység esetén, támogatja a nyáltermelődést, megelőzi az afták megjelenését, csökkenti a lepedéket, ápolja az ínyt. Mindezt az enzimeknek, a hidroxiapatitnak és a gyógynövényeknek köszönhetően.

Ez az új fogkrém család segíti a szájápolást, miközben gyengéd fehérítő hatással bír. A hozzáadott mentol gyöngyökkel hosszan tartó frisseséget nyújt.

Tartalmaz 950 ppm nátrium-fluoridot a fogszuvasodás megelőzésére.
A xilit megakadályozza a kariogén baktériumok szaporodását, így segít megelőzni a fogszuvasodást emellett antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkezik és erősíti a fogzománcot.
Az echinacea, az ördögcsáklya és az ázsiai gázló megnyugtatja és regenerálja a nyálkahártyát és az ínyt, továbbá csökkenti a gyulladást.
A keserűnaracs kivonat közvetlenül hat a káros baktáriumokra.
B5 vitamint tartalmaz, mely segít megőrizni a nyálkahártya nedvességtartalmát.
Az alacsony abrációs értéke révén gyengéd a fogzománchoz.
Nem tartalmaz SLS-t és triklozán mentes.

A CURAPROX BE YOU rising star: a lédús grapefruittal és revitalizáló bergamott-tal, borsmenta és mentolágyon ad erőteljes, fűszeres íz kombinációt, mely a frissesség legjobbját nyújtja számodra.
A CURAPROX BE YOU pure happines: a finom őszibarack, sárgabarack, borsmenta és fodormenta frissességével kombinálva, extra mentol támogatással, igazán hűsítő szellő a szájnak minden nap.
A CURAPROX BE YOU candy lover: Csodálatosan édes görögdinnye frissítő mentollal, jéghideg tűzijátékként hat a szádra és ínyedre. Ez igazán tökéletes módja egy nap elkezdésének és befejezésének.
A CURAPROX BE YOU challenger: Datolyaszilva, a boróka és a gin tonic ízharmóniája ad számodra egy csodálatos ízélményt.
A CURAPROX BE YOU daydreamer: Itt az alakom, hogy felébreszd az ízérzékedet ezzel a mentol ágyon fekvő, ábrándos szeder és mennyei édesgyökér keverékkel. Hosszan tartó frissesség egy kis csavarral.
A CURAPROX BE YOU explorer: Friss zöldalma lédús aloe verával, együtt a borsmenta és mentol kirobbanó ízével. A merész éned élvezni fogja ezt az egyedülálló fogmosási élményt.