• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Karácsonyi ajándék tippünk 2.

Ha egy picit bőkezűbb szeretnél lenni közeli barátaiddal, rokonaiddal, válassz nekik fogfehérítést ajándékba! Rajtad áll, hogy bio, kémiai, lámpás vagy lézeres fehérítést ajándékozol nekik.

A szépség keresésének nyomai már az emberiség legkorábbi civilizációiban is megtalálhatóak. A szépség és a harmónia, a mások és magunk előtti kedvező megjelenés, a kulturált külső az ember természetes törekvése, lényeges és elengedhetetlen feltétele a társadalmi megjelenésnek. A rendezett, megnyerő külsőhöz hozzátartozik az arc, a száj és a fogazat harmóniája, esztétikája. Az elszíneződött fogak azonnal szembetűnnek a társadalmi érintkezésben, rendkívül hátrányos benyomást keltenek. A fehér, ragyogó fogak, mint az egészségesség, sikeresség, az egészség szimbólumai, ma is – de már kétezer évvel ezelőtt is – jelentős szerepet játszanak. Az ókori „fejvadászok” a rabszolgapiacon, korunk „személyi tanácsadó cégei” a munkaerőpiacon – mindkettő saját korának human resource managementje – egyik lényeges szempontként veszik figyelembe a munkaerő kiválasztásánál a fogazat állapotát.

A külső és belső elszíneződést okozó tényezők, egyéni adottságok, kéréseknek megfelelően célszerű kiválasztani a megfelelő fogfehérítést. A jelenleg választható fehérítési módokat és árakat megtalálja árlistánkon.

A fehérítést megelőzően fogkő-eltávolításra van szükség, melynek díját a fogfehérítés nem tartalmazza! A lézeres, lámpás és kémiai fehérítést és fogkő-eltávolítás egy ülésben nem célszerű elvégezni, legalább 1 hetet javasolt várni a két kezelés között. A bio fehérítés elvégezhető egy ülésben a fogkő-eltávolítással, amennyiben az íny jó állapotban van, nem vérzik, nem duzzadt vagy gyulladt. Az eredmény tartóssága érdekében a fogfehérítést követően be kell tartani a szájhigiénikus által elmondott étkezési utasításokat!