• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Karácsonyi ajándék tippünk 3.

Hasznos ajándékot szeretnél adni szeretteidnek, de nem tudod, hogy minek örülnének a legjobban?

Szeretnéd, ha családtagod, barátod, ismerősöd az egészségére költene?

Válaszd a tetszőleges összegben igényelhető, személyre szabott, karácsonyi kiadású GMC szépség-egészség csekket! A megajándékozott bármely szolgáltatásunkra felhasználhatja az ajándékot, akár egy összegben vagy több alkalommal is. A szabályzatot megtalálod honlapunkon vagy a Gáspár Medical Center recepcióján.

A Gáspár Medical Centerben Szépség – Egészség Csekk vásárolható, mely tökéletes és ízléses ajándék, meglepetés bárki számára, legyen az családtag, barát, hozzátartozó, ismerős vagy akár üzleti partner, születésnap, névnap, karácsony, anyák napja, nőnap, ballagás, szalagavató, diploma osztó vagy más ünnepelendő esemény. Gondoljon például egy esküvő előtti fogfehérítési ajándékra, vagy csak egyszerűen egy összegre, melyet a megajándékozandó személy saját igényének és tetszésének megfelelően költhet el a Gáspár Medical Center bármely rendelésén. Ajánljuk továbbá cégek, vállalatok számára, mint plusz juttatás, ajándék, vagy év végi bónusz.

A Szépség – Egészség Csekk egy készpénzkímélő fizetési eszköz, ajándékkártya, mely a GMC minden szolgáltatásának igénybevételéhez szabadon felhasználható, fogászati, szájsebészeti, lézer sebészeti, allergológiai, fül-orr-gégészeti, stb. kezeléshez, műtéthez.

Ajándékozásakor mindösszesen annyit elég mondanunk: „Költsd magadra, egészségedre!” így egy igazán személyes, praktikus és hasznos ajándékkal tudjuk meglepni szeretteinket, barátainkat, ismerőseinket, üzletfeleinket.

A Gáspár Medical Center alapvetően 3 különböző értékű csekket bocsát ki, 15 000, 25 000, és 35 000 Ft értékben.

Külön kérésre természetesen 2000 Ft felett bármilyen összegről tudunk csekket kibocsájtani.