• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Karácsonyi mosoly fogkő-eltávolítási akció

“A mosoly a legjobb smink, amit egy nő viselhet”

Marilyn Monroe

Ha szeretnél csodásan mutatni a karácsonyi fotókon, akár sminkkel vagy anélkül, gyere el decemberi fogkő-eltávolítási akciónkra és mi megajándékozunk egy igazán ízletes és hasznos ajándékkal! Természetesen az akcióra az Urakat is szeretettel várjuk :)

Az akció tartalma:
Teljes körű, alapos fogkő-eltávolítás (mindkét állcsonton, íny alatt és felett is, nem csak a látható területeken vagy front fogakon), fehérítő hatású, csillogást biztosító polírozással, szoft lézer kezeléssel, hyaluron savas ínykezeléssel, személyre szabott szájhigiéniai tanácsadással 60 percben 22.500 Ft helyett mindössze 18.500 Ft-ért.

EXTRA KEDVEZMÉNY / AJÁNDÉK

Választhatsz egy Curaprox BE YOU all-in-one fogkrém-fogkefe csomagot a legújabb ízesített, fehérítő hatású, VEGÁN kollekcióból AJÁNDÉKBA!

Jelige

R

Részletek

Küldd el az info@gasparmed.hu-ra a BE YOU jeligét neveddel és telefonszámoddal. Mi maximum 12 órán belül visszahívunk időpont egyeztetés céljából, vagy elérsz minket a +36 30 328 6337-es telefonszámon is.
Az akciós ajánlat 2018 decemberében vehető igénybe a GMC-ben. Az akciós kezelésre bármely szájhigiénikus kollégánkhoz be lehet jelentkezni. Az akció keretein belül 1 db fogkrémet adunk ajándékba a hozzá illő színű fogkefével, de természetesen térítés ellenében akár az összes ízt is kipróbálhatod!

Az időpont foglalásánál vedd figyelembe, hogy a késő délutáni és esti időpontok hamar betelnek. A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani. Erős fogkövesedés vagy elhanyagolt száj, nagyon vérző íny esetén extra kezelések válhatnak szükségessé, melyekre javaslatot teszünk, illetve ennek költségeiről előzetesen tájékoztatást adunk.
Célszerű étkezés és fogmosás után érkezni a kezelésre. Ha nincs lehetőséged étkezés után fogat mosnod, ne aggódj, minden mosdónkban ingyenes fogkefével, fogkrémmel, szájvízzel várunk.
Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk a kérdéseidre!