• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Versace fogászati állapotfelmérési akció

Az egészséges mosoly sosem megy ki a divatból, ahogy egy jó Versace darab sem. Ebben a hónapban fogászati állapot felmérési akciót hoztunk Gianni Versace divatdiktátor születésnapja alkalmából, hogy épp oly büszkén viselhesd mosolyod, mint legszebb ruháidat.

Az akció tartalma:
Teljes fogászati és szájüregi állapotfelmérés, góc-, rák-, caries- és ínysorvadás szűrés digitális panoráma röntgennel 12.500 Ft helyett most csak 6.500 Ft-ért.

EXTRA KEDVEZMÉNY
Az általad választott következő kezelésből 30%-os árengedményt biztosítunk számodra (fogkő-eltávolítás, fogfehérítés, tömés, gyökérkezelés, foghúzás, korona). A kedvezmény 1 db kezelésre vonatkozik.

Jelige

R

Részletek

Küldd el az info@gasparmed.hu-ra a VERSACE jeligét neveddel és telefonszámoddal. Mi maximum 12 órán belül visszahívunk időpont egyeztetés céljából vagy elérsz minket a +36 30 328 6337-es telefonszámon is.

Az akciós ajánlat 2018. decemberében vehető igénybe a GMC-ben előzetes időpont egyeztetést követően. Az akciós kezelést Dr Margóczi Dávid, Dr Molnár Diána, Dr Magas Hajnalka vagy Dr Tóth Máté kollégánk végzi (máshoz ezen ajánlat nem vehető igénybe).

Az időpontfoglalásnál vedd figyelembe, hogy a késő délutáni és esti időpontok hamar betelnek. A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani. Erős fogkövesedés vagy elhanyagolt száj, nagyon vérző íny esetén extra kezelések válhatnak szükségessé, melyekre javaslatot teszünk, illetve ennek költségeiről előzetesen tájékoztatást adunk.
Minden esetben fenntartjuk a fogak kezelési szükségletének elbírálási jogát, mely esetben egyedi megbeszélés tárgyát képezik a további lehetőségek. Ha az akcióban szereplő feltételekkel nem lehetséges a fogat kezelni, akkor se ess kétségbe, mert fogorvosaink, szájsebészeink biztosan találnak számodra megfelelő alternatív megoldást az akció keretein kívül.
Célszerű étkezés és fogmosás után érkezni a kezelésre. Ha nincs lehetőséged étkezés után fogat mosnod, ne aggódj, minden mosdónkban ingyenes fogkefével, fogkrémmel, szájvízzel várunk.
Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk a kérdéseidre!