• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Farsangi korona akció

Nálunk nem csak farsang alkalmával szokás fejéket viselni, de a hangulatod mindenképpen megkoronázzuk ebben a hónapban!
Most akciónk keretén belül választhatsz új koronákat vagy lecseréltetheted a régieket! (A kedvezmény hidakra is vonatkozik.)

Az akció tartalma
Fogorvosi konzultáció, 1 db digitális panoráma röntgenfelvétel és minden második korona (hídtag is, cirkón vagy fém-kerámia) 15%, minden harmadikra 30% kedvezményt biztosítunk. Az akció Dr. Molnár Diánánál vehető igénybe a Gáspár Medical Centerben.

Jelige

R

Részletek

Küldd el az info@gasparmed.hu-ra a KORONA jeligét neveddel és telefonszámoddal. Mi maximum 12 órán belül visszahívunk időpont egyeztetés céljából vagy elérsz minket a +36 30 328 6337-es telefonszámon is.

Az akciós ajánlat 2018. 02.01-től 02.28-ig, vehető igénybe a GMC-ben. Az akciós kezelést Dr. Molnár Diána kollégánk végzi (máshoz ezen ajánlat nem vehető igénybe).

Az időpont foglalásánál vedd figyelembe, hogy a késő délutáni és esti időpontok hamar betelnek. A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani. Erős fogkövesedés vagy elhanyagolt száj, nagyon vérző íny esetén extra kezelések válhatnak szükségessé, melyekre javaslatot teszünk, illetve ennek költségeiről előzetesen tájékoztatást adunk. Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk a kérdéseidre!
Minden esetben fenntartjuk a fogak kezelési szükségletének elbírálási jogát, mely esetben egyedi megbeszélés tárgyát képezik a további lehetőségek. Ha az akcióban szereplő feltételekkel nem lehetséges a fogat kezelni, akkor se ess kétségbe, mert fogorvosaink, szájsebészeink biztosan találnak számodra megfelelő alternatív megoldást az akció keretein kívül.
Célszerű étkezés és fogmosás után érkezni a kezelésre. Ha nincs lehetőséged étkezés után fogat mosnod, ne aggódj, minden mosdónkban ingyenes fogkefével, fogkrémmel, szájvízzel várunk.
Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk a kérdéseidre!