• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Februári ínysorvadás elleni csomagajánlat

Minden ​álmod egy jó hideg üdítő, de régóta érzékenyek a fogaid?
Szívesen beleharapnál egy érett, piros almádba, de mersz, nehogy benne maradjon mosolyod egy része?
Ne álmodozz tovább! Lépj most! Állítsuk meg a fogínysorvadást és a mozgó fogak okozta kellemetlenségeket!

Az akciós csomag tartalma
Fogorvosi konzultáció, digitális panoráma röntgen, állapotfelmérés és teljes szájüregi szűrés, professzionális fogkő-eltávolítás polírozással, szoft lézer kezelés 25% kedvezménnyel most 25.000Ft-ért.

Extra kedvezmény
Az első lézeres kezelés árából 50% kedvezményt biztosítunk (dióda és APDT kezelésre is vonatkozik).

Jelige

R

Részletek

Az akciós ajánlat 2018.02.01. és 2018.02.28. között vehető igénybe a GMC-ben előzetes időpont egyeztetést követően. Az akciós kezelést Dr. Margóczi Dávid, Dr. Magas Hajnalka vagy Dr. Molnár Diána kollégánk végzi (máshoz ezen ajánlat nem vehető igénybe).

Küldd el az info@gasparmed.hu-ra a LÉZER jeligét neveddel és telefonszámoddal. Mi maximum 12 órán belül visszahívunk időpont egyeztetés céljából vagy elérsz minket a +36 30 328 6337-es telefonszámon is.

Az ínysorvadás kezelésének áltagos menete és sorrendje:
Első lépésben orvosi és szájhigiéniai konzultáción egy panoráma röntgen felvétel készül, ahol a gyulladás és sorvadás mértéke megállapításra kerül, a száj állapotát felmérjük. A felvétel alapos vizsgálatát követően felállítható a pontos kezelési terv.
Minden esetben a kezelés megkezdése egy szájhigiéniai “rendbetétellel” veszi kezdetét. Ekkor egy mély, íny alatti, ultrahangos fogkő-eltávolítás történik. A helyi viszonyokhoz alkalmazkodva, szükségének megfelelően az első APDT vagy dióda lézer kezelés rögtön a tisztítást követően alkalmazható. Ekkor az ínytasakokba kék baktérium festéket helyeznek. A baktériumok megfestését követően a piros lézer fény elpusztítja azokat. Fontos tudni, hogy a terápiát általában 2-4 alkalommal szükséges megismételni. A kezelés további nagyon fontos része az otthoni ápolás. A szájhigiénikus megmutatja és betanítja a pácienseknek a megfelelő, személyre szabott szájápolást, a fogkefe, fogköztisztító egyéni viszonyokhoz való igazítását. Amikor a szájhigiéné megfelelő és sikerült megszüntetni az akkut gyulladást, akkor kezdődhet a helyreállítási munka, amennyiben szükséges.

Az időpont foglalásánál vedd figyelembe, hogy a késő délutáni és esti időpontok hamar betelnek. A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani. Erős fogkövesedés vagy elhanyagolt száj, nagyon vérző íny esetén extra kezelések válhatnak szükségessé, melyekre javaslatot teszünk, illetve ennek költségeiről előzetesen tájékoztatást adunk.
Minden esetben fenntartjuk a fogak kezelési szükségletének elbírálási jogát, mely esetben egyedi megbeszélés tárgyát képezik a további lehetőségek. Ha az akcióban szereplő feltételekkel nem lehetséges a fogat kezelni, akkor se ess kétségbe, mert fogorvosaink, szájsebészeink biztosan találnak számodra megfelelő alternatív megoldást az akció keretein kívül.
Célszerű étkezés és fogmosás után érkezni a kezelésre. Ha nincs lehetőséged étkezés után fogat mosnod, ne aggódj, minden mosdónkban ingyenes fogkefével, fogkrémmel, szájvízzel várunk.
Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk a kérdéseidre.