• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Brilliáns csillogás fogfehérítő akció ajándékkal

Brilliánsan tündöklő mosolyt szeretnél? A világ legnagyobb gyémántjánának, a “Cullinan” megtalálásának évfordulója alkalmából fogfehérítési akcióval kedveskedünk Neked.

Az akció tartalma

Szájhigiénikusi konzultáció és Opalescence professzionális fogfehérítés mindkét állcsontra, nem csak a front fogakra, hanem a teljes mosolyvonalra, 1 ülésben 1 alkalommal + 1 korrekciós lehetőséggel 60-90 percben. (Az Opalescence rendszer jelenleg egyik leghatékonyabb kémiai fehérítési eljárás, ami kíméletes a fogakhoz)
Az akció 33% kedvezménnyel 60.000 Ft helyett 40.000 Ft-ért, Székely Viktória kollégánknál vehető igénybe 2018.01.26-án, pénteken a Gáspár Medical Centerben.
Sőt, az akció mellé most ajándékba adunk egy otthoni használatú whitening pent is!

Mutasd meg mesebeli tudásodat és nyerj!

Odavagy a kedves és aranyos animációs filmekért? Ismered Wall-E, Merida és a Verdák történetét?
Kattints és töltsd ki a Mesés kvízünket és ha helyesen válaszolsz minden kérdésre, megjutalmazunk egy 12%-os Gáspár Dentál kedvezménnyel.

KITÖLTÖM A KVÍZT!

Jelige

R

Részletek

Küldd el az info@gasparmed.hu-ra a GYÉMÁNT jeligét neveddel és telefonszámoddal. Mi maximum 12 órán belül visszahívunk időpont egyeztetés céljából vagy elérsz minket a +36 30 328 6337-es telefonszámon is.

Az akciós ajánlat 2018.01.26-án, pénteken vehető igénybe a GMC-ben. Az akciós kezelést Székely Viktória kollégánk végzi (máshoz ezen ajánlat nem vehető igénybe). A fogkő eltávolítást nem tartalmazza az akciós ajánlat. Igény és szükség esetén van arra lehetőség, hogy az akció napján a fehérítés előtt fogkő-eltávolítást is kérj, de ezt minden esetben előre kérjük jelezni az időpontfoglalás és kezelési idő miatt!

A fogkőeltávolítás nem része az akciónak!

Az időpont foglalásánál vedd figyelembe, hogy a késő délutáni és esti időpontok hamar betelnek. A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani. Erős fogkövesedés vagy elhanyagolt száj, nagyon vérző íny esetén extra kezelések válhatnak szükségessé, melyekre javaslatot teszünk, illetve ennek költségeiről előzetesen tájékoztatást adunk. Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk a kérdéseidre!