• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Mesés januári kvíz

Ebben a hónapban (január 12-én) született John Lasseter,  az első egész estés animációs film rendezője és forgatókönyvírója. Neki köszönhetjük az olyan csodás alkotásokat, mint például a Toy Story, a Verdák, a Szörny Rt, a Némó nyomában, az Egy bogár élete, stb. Ebből az alkalomból egy kvízzel szeretnénk kedveskedni nektek. Minden hibátlan kitöltő egy 12%-os kedvezményt kap a Gáspár Medical Centerben.

A játék menete
 1. Add meg neved, telefonszámod és email címed! (Nagyon fontos, mivel ezen tudjuk tartani veled a kapcsolatod)
 2. Válaszolj helyesen az összes alábbi kérdésre!
 3. Kattints az “Elküldöm!” gombra!
 4. Nézd meg az email fiókodat! (Ellenőrzés után válaszolunk, ami eltarthat akár 12-24 óráig is)
 5. Ha helyesen válaszoltál, az emailben találsz egy kedvezmény kódot, amit az időpont foglalásnál felhasználva megkapod a 12%-os kedvezményedet! :)
Mire használhatod fel a kedvezményt?

A kuponkódot az alábbi kezelések egyikénél válthatod be:

 • fogászati konzultáció
 • digitális panoráma röntgen
 • fogtisztítás (depurálás), polírozás
 • bármilyen típusú fogfehérítés (BIO, Opal Escence, Pola Office, lézeres)
 • 1 db korona
 • 1 db tömés
 • vagy 1 db fogászati lézer kezelés (nem bérlet) (soft lézer, apdt, dióda lézeres kezelés)
Fill out my online form.
Játékszabályzat

A játék időtartama:
A Kvíz 2018. január 1. napjának 00:00 percétől 2018. január 31. napjának 23:59 percéig tart. A 2018. február 1. 00:00 óra után vagy 2018. január 1. előtt beérkezett kérdőíveket nem tudjuk elfogadni érvényes kérdőívként. A játékban kizárólag az itt jelzett időszakban beérkező kérdőívek vesznek részt.

A játék feltételei:
A kedvezményre kizárólag azok a személyek jogosultak, akik minden kérdésre helyes választ adva, saját, hiteles adataikkal (név, email cím, telefonszám) elküldik a kérdőívet és elfogadják a játék és adatvédelmi szabályzatot.

Egy személy 1 alkalommal töltheti ki a kvízt és 1 alkalommal használhatja fel a kedvezményt 1, a fentiekben felsorolt szolgáltatások egyikére. Az egyedi, kedvezményre jogosító kód névre szóló és át nem ruházható!

A kedvezmény igénybe vétele:
A 12%-os kedvezményt egy egyedi kód formájában emailben juttatjuk el a nyertesek számára. Minden nyertes saját kódot kap, amit az időpontfoglalásnál szükséges jelezni a recepció részére.
Amennyiben ezek a feltételek nem teljesülnek, a GMC nem vállal felelősséget a kedvezmény utólagos érvényesítésére.

Egyéb feltételek:
A pályázatok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, e-mail cím elírása stb.), a nyeremény átadásának a nyertes játékosnál felmerült okból történő elmaradásáért vagy késedelméért a GMC semmilyen felelősséget nem vállal.

A kvízek javítása egyesével történik, nem automata végzi, így nem áll módunkban azonnali válaszeredményt küldeni (tekintettel a nyitvatartási időre és egyéb körülményekre). Kérjük, ezt a kvíz kitöltésekor vegyék figyelembe!

Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy amennyiben valamely játékos részéről bármilyen (számítógépes) manipulációt, tömegesen generált e-mailcímek létrehozását, illetve a játék szellemével bármilyen módon összeférhetetlen vagy azt sértő magatartást tapasztal vagy ennek megalapozott gyanúja felmerül, úgy a játékost azonnali hatállyal kizárja a játékból.

Szervező, illetve lebonyolító kizárja a felelősségét a weboldal rajta kívülálló okokból történő meghibásodásáért, amely időtartam alatt a honlap nem vagy korlátozottan használható, ugyanakkor haladéktalanul megtesz minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy a hiba okát mielőbb feltárja, illetve megszüntesse.