• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Lejegelt töméscsere akció

Január az év leghidegebb hónapja. Ehhez igazodva mi is jegeltük a töméseink és tömés cseréink árát.
Ha olyan töméseket szeretnél, amit nagyítóval is csak nehezen lehet felfedezni, akkor ezt az akciót Neked találtuk ki!

Az akció tartalma

Fogorvosi konzultáció, digitális panoráma röntgenfelvétel készítés és az első régi vagy amalgám tömés cseréje több mint 50% kedvezménnyel, mindösszesen 15.000 Ft/db áron, és minden további tömés cseréje 25% kedvezménnyel, melyet Dr. Magas Hajnalkánál vehetsz igénybe 2018. januárjában. Ez az akció új tömés készítésére is vonatkozik, nem csak cserére.

Mutasd meg mesebeli tudásodat és nyerj!

Odavagy a kedves és aranyos animációs filmekért? Ismered Wall-E, Merida és a Verdák történetét?
Kattints és töltsd ki a Mesés kvízünket és ha helyesen válaszolsz minden kérdésre, megjutalmazunk egy 12%-os Gáspár Dentál kedvezménnyel.

KITÖLTÖM A KVÍZT!

Jelige

R

Részletek

Küldd el az info@gasparmed.hu-ra a TÉLI MINUSZOK jeligét neveddel és telefonszámoddal. Mi maximum 12 órán belül visszahívunk időpont egyeztetés céljából vagy elérsz minket a +36 30 328 6337-es telefonszámon.

Az akciós ajánlat 2018.01.01-31. között vehető igénybe a GMC-ben előzetes időpont egyeztetést követően. Az akciós kezelést Dr. Magas Hajnalka kollégánk végzi (máshoz ezen ajánlat nem vehető igénybe).

Az időpont foglalásánál vedd figyelembe, hogy a késő délutáni és esti időpontok hamar betelnek. A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani. Erős fogkövesedés vagy elhanyagolt száj, nagyon vérző íny esetén extra kezelések válhatnak szükségessé, melyekre javaslatot teszünk, illetve ennek költségeiről előzetesen tájékoztatást adunk.
Minden esetben fenntartjuk a fogak kezelési szükségletének elbírálási jogát, mely esetben egyedi megbeszélés tárgyát képezik a további lehetőségek. Ha az akcióban szereplő feltételekkel nem lehetséges a fogat kezelni, akkor se ess kétségbe, mert fogorvosaink, szájsebészeink biztosan találnak számodra megfelelő alternatív megoldást az akció keretein kívül.
Célszerű étkezés és fogmosás után érkezni a kezelésre. Ha nincs lehetőséged étkezés után fogat mosnod, ne aggódj, minden mosdónkban ingyenes fogkefével, fogkrémmel, szájvízzel várunk.
Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk a kérdéseidre!