• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Mesés fogtisztítási akció

Íme egy mesés fogtisztítási akció John Lasseter rendező, forgatókönyvíró születésnapja alkalmából, akinek olyan egész estés animációs filmeket köszönhetünk, mint például a Toy Story, a Verdák, a Szörny Rt, a Némó nyomában és az Egy bogár élete.
“Nincs mese”, az új évet csak tisztán csillogó mosollyal szabad elkezdeni, így egy kedvezményes fogtisztítási akcióval várjuk pácienseinket!

Az akció tartalma

Teljes körű, alapos fogkő-eltávolítás (mindkét állcsonton, íny alatt és felett is, nem csak a látható területeken vagy front fogakon), fehérítő hatású, csillogást biztosító polírozással, szoft lézer kezeléssel és személyre szabott szájhigiéniai tanácsadással 60 percben 20.200 Ft helyett 15.000 Ft -ért.
Az akció mellé ajándék hyaluronsavas ínykezelés is jár!

Mutasd meg mesebeli tudásodat és nyerj!

Odavagy a kedves és aranyos animációs filmekért? Ismered Wall-E, Merida és a Verdák történetét?
Kattints és töltsd ki a Mesés kvízünket és ha helyesen válaszolsz minden kérdésre, megjutalmazunk egy 12%-os Gáspár Dentál kedvezménnyel.

KITÖLTÖM A KVÍZT!

Jelige

R

Részletek

Küldd el az info@gasparmed.hu-ra a DISNEY – PIXAR jeligét neveddel és telefonszámoddal. Mi maximum 12 órán belül visszahívunk időpont egyeztetés céljából, vagy elérsz minket a +36 30 328 6337-es telefonszámon is.
Az akciós ajánlat 2018.01.12-én, pénteken vehető igénybe a GMC-ben. Az akciós kezelésre bármely szájhigiénikus kollégánkhoz be lehet jelentkezni.

Az időpont foglalásánál vedd figyelembe, hogy a késő délutáni és esti időpontok hamar betelnek. A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani. Erős fogkövesedés vagy elhanyagolt száj, nagyon vérző íny esetén extra kezelések válhatnak szükségessé, melyekre javaslatot teszünk, illetve ennek költségeiről előzetesen tájékoztatást adunk.
Minden esetben fenntartjuk a fogak kezelési szükségletének elbírálási jogát, mely esetben egyedi megbeszélés tárgyát képezik a további lehetőségek. Ha az akcióban szereplő feltételekkel nem lehetséges a fogat kezelni, akkor se ess kétségbe, mert fogorvosaink, szájsebészeink biztosan találnak számodra megfelelő alternatív megoldást az akció keretein kívül.
Célszerű étkezés és fogmosás után érkezni a kezelésre. Ha nincs lehetőséged étkezés után fogat mosnod, ne aggódj, minden mosdónkban ingyenes fogkefével, fogkrémmel, szájvízzel várunk.
Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk a kérdéseidre!