• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Téli ZEN állapotfelmérő & szűrési akció

Kezd az új évet nálunk egy relaxáló, abszolút fájdalommentes állapotfelméréssel és szűréssel!

Ha tartasz a fogorvostól és csak az utolsó pillanatban kérsz időpontot, amikor már nagyon fáj, akkor ezt az akciót neked találtuk ki!
Ugorj be hozzánk egy kellemes fél órácskára, ahol nemcsak kipróbálhatod vadi új székeinket, de egy ülésben általános képet kaphatsz Margóczi doktortól szád állapotáról is.

Az akció tartalma

Teljes fogászati és szájüregi állapotfelmérés, góc-, rák-, és ínysorvadás szűrés digitális panoráma röntgennel 11.000 Ft helyett most csak 5.000 Ft -ért!
Akciónkon belül ajándékba kapsz egy általad választott kezelésre szóló 30%-os kedvezményt (fogkő-eltávolítás. fogfehérítés, tömés, gyökérkezelés, foghúzás, korona).

Mutasd meg mesebeli tudásodat és nyerj!

Odavagy a kedves és aranyos animációs filmekért? Ismered Wall-E, Merida és a Verdák történetét?
Kattints és töltsd ki a Mesés kvízünket és ha helyesen válaszolsz minden kérdésre, megjutalmazunk egy 12%-os Gáspár Dentál kedvezménnyel!

KITÖLTÖM A KVÍZT!

Jelige

R

Részletek

Küldd el az info@gasparmed.hu-ra a TÉLI ZEN jeligét neveddel és telefonszámoddal. Mi maximum 12 órán belül visszahívunk időpont egyeztetés céljából vagy elérsz minket a +36 30 328 6337-es telefonszámon is.

Az akciós ajánlat 2018.01.02. és 31. között vehető igénybe a GMC-ben előzetes időpont egyeztetést követően. Az akciós kezelést Dr. Margóczi Dávid kollégánk végzi (máshoz ezen ajánlat nem vehető igénybe).

Az időpont foglalásánál vedd figyelembe, hogy a késő délutáni és esti időpontok hamar betelnek. A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani. Erős fogkövesedés vagy elhanyagolt száj, nagyon vérző íny esetén extra kezelések válhatnak szükségessé, melyekre javaslatot teszünk, illetve ennek költségeiről előzetesen tájékoztatást adunk.
Minden esetben fenntartjuk a fogak kezelési szükségletének elbírálási jogát, mely esetben egyedi megbeszélés tárgyát képezik a további lehetőségek. Ha az akcióban szereplő feltételekkel nem lehetséges a fogat kezelni, akkor se ess kétségbe, mert fogorvosaink, szájsebészeink biztosan találnak számodra megfelelő alternatív megoldást az akció keretein kívül.
Célszerű étkezés és fogmosás után érkezni a kezelésre. Ha nincs lehetőséged étkezés után fogat mosnod, ne aggódj, minden mosdónkban ingyenes fogkefével, fogkrémmel, szájvízzel várunk.
Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk a kérdéseidre!