• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Allergia vizsgálat akció

Brummogsz tavasztól őszig?
Már a “séta a természetben” gondolatától is tüsszögsz és a NatGeo csatornát is csak egy doboz zsebkendővel a kezedben mered nézni?
Ha az öröm helyett az allergiától sírsz egy gyönyörű csokor vadvirágtól, akkor ezt az akciót NEKED találtuk ki!

Az akció tartalma
Komplett légúti allergia tesztsor 34% kedvezménnyel (30.000 Ft helyett 20.000 Ft-ért) és egy INGYENES konzultáció, melyet Maci doktor végez a Kökényesben, azaz Dr. Medveczki Zoltán a Kökény nevű rendelőben.
Várunk szeretettel minden bocsot és medvét (gyermeket és felnőttet), vagy akár gyertek családosan! Amíg a nagyobbakat vizsgálja a doktor úr, addig a kisebbek színezhetnek, rajzolhatnak vagy akár rejtvényt is fejthetnek. Kérd GMC gyerek PAKKunkat! Az akció 2018.03.01-től 2018.03.30-ig vehető igénybe.

A konzultációt követően már meg is kaphatod vadi új GMC Bronz Club Kártyádat, amivel minden további szolgáltatásunkat kedvezményesen veheted igénybe időkorlát nélkül!

Jelige

R

Részletek

Küldd el az info@gasparmed.hu-ra a BRUMMOGÁS jeligét neveddel és telefonszámoddal. Mi maximum 12 órán belül visszahívunk időpont egyeztetés céljából vagy elérsz minket a +36 30 328 6337-es telefonszámon is.

Az akciós ajánlat 2018.03.01. és 2018.03.30. között vehető igénybe a GMC-ben.  Az akciós kezelést Dr. Medveczki Zoltán kollégánk végzi (máshoz ezen ajánlat nem vehető igénybe).

A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani. A konzultáció során más allergológiai vagy fül-orr-gégészeti témákról is kérdezheted orvosunkat. Ez az akció 1 alkalmas 1 főre vonatkozó konzultációt és 1 fő 1 komplett légúti allergia prick tesztsor elvégzését és kiértékelését tartalmazza. A további, esetlegesen szükséges vizsgálatokat és beavatkozásokat nem tartalmazza ez az ajánlat, de az általunk ajánlott további teendőről tájékoztatunk, javaslatot teszünk, illetve ennek költségeiről előzetesen tájékoztatást adunk. Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk!