• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Barbie mosolya akció

Ha te is szeretnéd megőrizni fogaid épségét, szépségét, megelőzni többek között a fogszuvasodást, ínysorvadást és a fogaid elvesztését és olyan csodásan egészséges mosolyt szeretnél, mint a ma szülinapos Barbie-é, akkor gyere el hozzánk, mert ezt az akciót Neked találtuk ki!

Az akció tartalma
Teljes fogkozmetikai kezelés teljeskörű fogkő-eltávolítás, polírozás, szájhigiéniai tanácsadás, szoft lézer kezelés 25% kedvezménnyel 15.000 Ft-ért, melyet Spanberger Beáta kolléganőnknél vehetsz igénybe 2018.03.09-én, pénteken a Gáspár Medical Centerben.

Extra kedvezmény 
Ha egy ülésben kérsz egy biofehérítést, akkor annak az árából további 50% kedvezményt biztosítunk.
Hozd el barátodat/barátnődet vagy párodat, gyertek együtt, egyszerre, egy időpontra és a vadi új GMC Bronz Club Kártyád mellé további 2.500 Ft kedvezményt biztosítunk mindkettőtöknek, ha bármilyen más kezelést kértek a GMC-ben 2018.09.30-ig.

Jelige

R

Részletek

Küldd el az info@gasparmed.hu-ra a BARBIE jeligét neveddel és telefonszámoddal. Mi maximum 12 órán belül visszahívunk időpont egyeztetés céljából vagy elérsz minket a +36 30 328 6337-es telefonszámon is.

Az akciós ajánlat 2018.03.09-én, pénteken vehető igénybe a GMC-ben. Az akciós kezelést Spanberger Beáta kollégánk végzi (máshoz ezen ajánlat nem vehető igénybe).

Az időpont foglalásánál vedd figyelembe, hogy a késő délutáni és esti időpontok hamar betelnek. A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani. Erős fogkövesedés vagy elhanyagolt száj, nagyon vérző íny esetén extra kezelések válhatnak szükségessé, melyekre javaslatot teszünk, illetve ennek költségeiről előzetesen tájékoztatást adunk. Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk a kérdéseidre!