• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

GMC nyuszi akció gyerekeknek

A közelgő Húsvét alkalmából a GMC nyuszi nálunk már el is rejtett egy ajándékot számodra. A Te feladatod csak annyi, hogy kérd meg szüleidet, hozzanak el a GMC-be, hogy részt vegyél gyermekbarát fogászati állapotfelmérésünkön. A vizsgálat után a hősiességedet Bátorság oklevéllel és egy mókás homokórás fogkefetartóval jutalmazzuk.

Kedves Szülők!
Szeretnénk Önöket meginvitálni rendelőnkbe gyermekeikkel együtt egy olyan gyermekbarát, játékos fél órára, ahol a gyerekek megismerkedhetnek a helyes fogápolással és félelem helyett bizalmukba fogadhatják fogorvosukat. Célunk, hogy ezáltal önállóan is elindulhassanak az egészséges szájápolás útján.

Az akció tartalma
Játékos hangulatú fogorvosi konzultáció és állapotfelmérés, kedvcsináló szájápolás gyakorlás 30 percben 12.000 Ft helyett 7.500 Ft-ért, ajándék homokórás fogkefetartó és természetesen recepciónkon számos színező és kifestő is vár, ha hamarabb érkeznél szüleiddel. Az akció 2018 márciusában vehető igénybe.

Jelige

R

Részletek

Küldd el az info@gasparmed.hu-ra a GMC NYUSZI  jeligét neveddel és telefonszámoddal. Mi maximum 12 órán belül visszahívunk időpont egyeztetés céljából vagy elérsz minket a +36 30 328 6337-es telefonszámon is.

Az akciós ajánlat 2018. 03.01-től 03.30-ig, vehető igénybe a GMC-ben időpontegyeztetést követően. A fél órás állapotfelmérő kezelést Dr. Molnár Diána vagy Dr. Magas Hajnalka végzi (máshoz ezen ajánlat nem vehető igénybe). 

Az időpont foglalásánál vedd figyelembe, hogy a késő délutáni és esti időpontok hamar betelnek. A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani. Erős fogkövesedés vagy elhanyagolt száj, nagyon vérző íny esetén extra kezelések válhatnak szükségessé, melyekre javaslatot teszünk, illetve ennek költségeiről előzetesen tájékoztatást adunk.
Minden esetben fenntartjuk a fogak kezelési szükségletének elbírálási jogát, mely esetben egyedi megbeszélés tárgyát képezik a további lehetőségek. Ha az akcióban szereplő feltételekkel nem lehetséges a fogat kezelni, akkor se ess kétségbe, mert fogorvosaink, szájsebészeink biztosan találnak számodra megfelelő alternatív megoldást az akció keretein kívül.
Célszerű étkezés és fogmosás után érkezni a kezelésre. Ha nincs lehetőséged étkezés után fogat mosnod, ne aggódj, minden mosdónkban ingyenes fogkefével, fogkrémmel, szájvízzel várunk.
Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk a kérdéseidre!