• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Tavaszi megtisztulás foghúzás akció

Gondot okoz a bölcsesség fogad? Zavar, hogy sokszor érzékeny, begyullad és fáj? Vagy más fogadtól kellene megválnod?
Itt a tavasz, most szabadulj meg minden “hasztalan” dologtól, többek között a nyolcasaidtól a GMC-ben!

Az akció tartalma (csomagok közül lehet választani a fog eltávolíthatóságának függvényében):
A. Fogeltávolítás, fogkiemlés, melyet fogszabályozás vagy szanálás miatt szükséges kihúzni közel 30% kedvezménnyel
vagy
B. 1 db (kinőtt, kibújt) bölcsességfog műtét nélküli eltávolítása, fogkőeltávolítás és polírozás 38.000 Ft helyett 19.000 Ft-ért 50% kedvezménnyel,
vagy
C. 1 db bölcsességfog műtéti eltávolítása piezo – ultrahangos – módszerrel, fogkőeltávolítás és polírozás 58.000 Ft helyett 35.000 Ft-ért 40% kedvezménnyel,
O. Opcionálisan kérhető: A többi fogat tartó csontszövet műtét közbeni helyreállítása, illetve prezervációja kérhető a fogeltávolítást követően. Ez azonnali csont visszapótlást jelent BoneAlbuminnal, mely jelenleg a legújabb és egyik leghatékonyabban beépülő csontpótló anyag

Ajándék
2 alkalmas szoft lézer kezelés (gyulladás csökkentés, szövődmények és kellemetlenség csökkentése), melyet bármely szájsebész kollégánknál igénybe vehetsz.

Az akciós ár nem tartalmazza a konzultáció és a panoráma röntgen felvétel költségét. Amennyiben a konzultáció és a fogeltávolítás egy időpontra esik, akkor a konzultáció díjmentessé válik. Az akció Dr. Gáspár Lajos, Dr. Leelőssy-Nagy Gergely és Dr. Nyorba Péter doktorúrnál vehető igénybe, máshoz az ez ajánlat nem érvényes.

Bejelentkezés az akcióra 2018.03.01-től 2018.03.31-ig lehetséges. A fogkő- és bölcsességfog eltávolítást célszerű együlésben végrehajtani, így csak kontrollra kell visszajönnöd legközelebb, mely természetesen ebben az esetben számodra ingyenes.

 

Jelige

R

Részletek

Küldd el az info@gasparmed.hu-ra a BÖLCS jeligét neveddel és telefonszámoddal. Mi maximum 12 órán belül visszahívunk időpont-egyeztetés céljából vagy elérsz minket a +36 30 328 6337-es telefonszámon is.

A kontrollt követően már meg is kaphatod vadi új GMC Bronz Club Kártyádat, amivel minden további szolgáltatásunkat kedvezményesen veheted igénybe, időkorlát nélkül!

Az időpont foglalásánál vedd figyelembe, hogy az akcióra februárban lehet bejelentkezni és március 30-ig lehet igénybe venni.

A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani.
Minden esetben fenntartjuk a jogot a fog eltávolíthatóság elbírálására, mely esetben egyedi megbeszélés tárgyát képezik a további lehetőségek. Ha az akcióban szereplő feltételekkel nem lehetséges a fogat eltávolítani, akkor se ess kétségbe, mert szájsebészeink biztosan találnak számodra megfelelő alternatív megoldást az akció keretein kívül.
Célszerű étkezés és fogmosás után érkezni a kezelésre. Ha nincs lehetőséged étkezés után fogat mosnod, ne aggódj, minden mosdónkban ingyenes fogkefével, fogkrémmel, szájvízzel várunk.
Erős fogkövesedés vagy elhanyagolt száj, nagyon vérző íny esetén extra kezelések válhatnak szükségessé, melyekre javaslatot teszünk, illetve ennek költségeiről előzetesen tájékoztatást adunk. Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk!