• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

50+ fogkő-eltávolítási akció

A megfelelő szájápolás és fogkő eltávolítás nem csak fiatal korban “kötelező”. Ebben a hónapban az 50+os fiataloknak hoztunk egy 50+os ajánlatot.

Az akció tartalma:
Teljes körű, alapos fogkő-eltávolítás (mindkét állcsonton, íny alatt és felett is, nem csak a látható területeken vagy front fogakon), fehérítő hatású, csillogást biztosító polírozással, szoft lézer kezeléssel, hyaluron savas ínykezeléssel, személyre szabott szájhigiéniai tanácsadással 60 percben 22.200 Ft helyett több, mint 50% kedvezménnyel mindössze 11.000 Ft-ért.

Jelige

R

Részletek

Küldd el az info@gasparmed.hu-ra a 50+ jeligét neveddel és telefonszámoddal. Mi maximum 12 órán belül visszahívunk időpont egyeztetés céljából, vagy elérsz minket a +36 30 328 6337-es telefonszámon is.

Az akciós ajánlat 2018 novemberében vehető igénybe a GMC-ben 50 év felett. Az akciós kezelésre bármely szájhigiénikus kollégánkhoz be lehet jelentkezni.

Az időpont foglalásánál vedd figyelembe, hogy a késő délutáni és esti időpontok hamar betelnek. A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani. Erős fogkövesedés vagy elhanyagolt száj, nagyon vérző íny esetén extra kezelések válhatnak szükségessé, melyekre javaslatot teszünk, illetve ennek költségeiről előzetesen tájékoztatást adunk.
Célszerű étkezés és fogmosás után érkezni a kezelésre. Ha nincs lehetőséged étkezés után fogat mosnod, ne aggódj, minden mosdónkban ingyenes fogkefével, fogkrémmel, szájvízzel várunk.
Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk a kérdéseidre!