• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Erkel Ferenc fogsor akció

Kényelmetlen a fogsorod vagy már ideje lenne újra cserélni?

Most komponáltunk neked egy remek akciót Erkel Ferenc születésnapja alkalmából, ha már legközelebb is üde mosollyal szeretnél feltűnni a színházban vagy az operában.

Az akció tartalma: Fogorvosi konzultáció, digitális panoráma röntgenfelvétel készítés 12.500Ft helyett 8.000Ft-ért és minden protézisre 20% kedvezményt biztosítunk

Jelige

R

Részletek

Küldd el az info@gasparmed.hu-ra az ERKEL FERENC jeligét neveddel és telefonszámoddal. Mi maximum 12 órán belül visszahívunk időpont egyeztetés céljából vagy elérsz minket a +36 30 328 6337-es telefonszámon.
Az akciós ajánlat 2018 novemberében vehető igénybe a GMC-ben előzetes időpont egyeztetést követően. Az akciós kezelést Dr. Molnár Diána, Dr. Magas Hajnalka, Dr. Margóczi Dávid, Dr. Tóth Máté kollégánk végzi (máshoz ezen ajánlat nem vehető igénybe).

Az időpont foglalásánál vedd figyelembe, hogy a késő délutáni és esti időpontok hamar betelnek. A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani. Erős fogkövesedés vagy elhanyagolt száj, nagyon vérző íny esetén extra kezelések válhatnak szükségessé, melyekre javaslatot teszünk, illetve ennek költségeiről előzetesen tájékoztatást adunk.
Minden esetben fenntartjuk a fogak kezelési szükségletének elbírálási jogát, mely esetben egyedi megbeszélés tárgyát képezik a további lehetőségek. Ha az akcióban szereplő feltételekkel nem lehetséges a fogat kezelni, akkor se ess kétségbe, mert fogorvosaink, szájsebészeink biztosan találnak számodra megfelelő alternatív megoldást az akció keretein kívül.
Célszerű étkezés és fogmosás után érkezni a kezelésre. Ha nincs lehetőséged étkezés után fogat mosnod, ne aggódj, minden mosdónkban ingyenes fogkefével, fogkrémmel, szájvízzel várunk.
Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk a kérdéseidre!