• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Gordon Ramsay fül-orr-gégészeti műtét akció

Mandula, kagyló, polip. Amikor meghalljuk ezeket a szavakat általában a kulináris élvezetekre, Michelin csillagos fogásokra gondolunk, nem pedig légzési gondokat okozó problémákra. Mi most összehoztuk a két értelmezést és Gordon Ramsay születésnapja alkalmából egy fül-orr-gégészeti műtéti akciót hoztunk nektek a nem kívánatos mandulák és polipok eltávolítására.

Akció tartalma: fül-orr-gégészeti konzultáció, vizsgálat, orrmelléküreg ultrahang a fül-orr-gégészeti problémák feltárására 50% kedvezménnyel (20.000 Ft helyett 10.000 Ft-ért)

Extra kedvezmény: amennyiben műtétre lenne szükség, annak árából további 10% kedvezményt biztosítunk (az altatás, kórterem és labor költségekre nem vonatkozik).

Jelige

R

Részletek

Küldd el az info@gasparmed.hu-ra a GORDON RAMSAY jeligét neveddel és telefonszámoddal. Mi maximum 12 órán belül visszahívunk időpont egyeztetés céljából vagy elérsz minket a +36 30 328 6337-es telefonszámon.

Az akciós ajánlat 2018 novemberében vehető igénybe a GMC-ben előzetes időpont egyeztetést követően. Az akciós kezelést Dr Medveczki Zoltán kollégánk végzi (máshoz ezen ajánlat nem vehető igénybe).

Minden esetben fenntartjuk a jogot az eset műtéti kezelésének elbírálására. Amennyiben a megállapított problémát nem lehetséges/javasolt az akció kereteiben foglalt módón kezelni, úgy fül-orr-gégész szakorvunk bizonyára javasol más alternatívát a panaszaid megszüntetésére.

Az időpont foglalásánál vedd figyelembe, hogy speciális napokon és időpontokban kell megjelenni, a rendelési idők figyelembe vételével. Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk a kérdéseidre!